- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 265.242
- Çözümler
- 4
- Tepkime puanı
- 1
- Puan
- 38
- Konu Yazar
- #1
Uyluk germe ne zaman iyileşir?
Uyluk germe operasyonu sonrasında bacağın iç yüzünde hafif morarma ve şişlikler görülebilir. Yaklaşık birkaç hafta sonra tamamen geçmesi beklenir. Operasyondan bir hafta kadar sonra iş hayatına dönebilirsiniz.Liposakşından sonra nelere dikkat edilmeli?
Ameliyattan sonra kazandığınız yeni vücut şeklini korumak için, şeker-tatlı ve hamur işinden uzak; protein, meyve ve sebze, tahıl ve daha az yağ içeren bir diyet ile yaşamınızı şekillendirmeniz önerilir. Ayrıca egzersizlerin düzenli olarak yapılması gerekir.Liposuction sonrası vücut ne zaman şekillenir?
Liposuction sonrası vücut ne zaman şekillenir?6 ay içinde tama yakın sonuç görünür. Uyluk içi, alt bacak ve üst kolda eğer yağlanma çok ise sonuç hemen farkedilir. Az ise ertesi gün oluşan şişlikler sonucu değerlendirmeyi güçleşir. Bu bölgelerde de 6 ay sonra değerlendirme yapmak daha uygundur.
Liposuction sonrası uyuşukluk ne zaman geçer?
İyileşme Süreci Operasyon sonrası çok belirgin bir ağrı oluşmaz, ağrı kesiciler verilerek bu sizi rahatlatır. İşlem yapılan alanda ödem, renk değişimi, hissizlik veya karıncalanma olabilir bunlar 3 hafta içinde kendiliğinden geçer.Uyluk germe ameliyatı kaç saat sürer?
Uyluk sarkmalarında uygulanan uyluk germe ameliyatı genellikle genel anestezi altında ve bazen de lokal anestezi ile yapılır. Ortalama 2-3 saat arası sürer.Uyluk gerilmesi ne demek?
Uyluk gerilmesi ne demek?Uylukta kas gerilmesi durumunda sıklıkla yanma ya da kopma(çatırda ma) hissi yaşayanır. Ağrı ani ve şiddetlidir. Sonrasında kanama nedeniyle morarma ve cilt hassasiyeti meydana gelir.
Ancak bu süre içerisinde vücut yıkayarak veya kuaför tarzında saçınızı yıkayarak kişisel bakımınızı yapabilirsiniz. Liposuction sonrası duş almak ameliyattan yaklaşık 3-4. gün mümkündür.
Liposuction ameliyatı ağrılı mıdır, ağrılar ne zaman geçer? Liposuction uygulaması sırasında hastalara genel anestezi uygulanacağı için ağrı hissedilmez. İşlem sonrasında 2-3 gün süren ağrılar görülebilir.
Liposuction ne kadar sürede iyileşir?
Liposuction ne kadar sürede iyileşir?Liposuction sonrasında tam iyileşme süreci yaklaşık olarak 4-6 hafta arasındadır ancak bu süre gözünüzü korkutmasın. Hastalar genellikle Liposuction’dan bir hafta sonra günlük hayatlarına dönebilirler ama bu süre kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.
Liposuction sonrası spora ne zaman başlanır?
* Liposuction ameliyatı sonrasında 1 hafta ile 3 hafta arasında bir süre sonunda aktif spora başlanabilir.Liposuction sonrası dalgalanma nasıl tedavi edilir?
Eğer dalgalanmayla beraber selülitlerinizden de şikayetçiyseniz radyofrekans teknolojisi ile uygulanan Velashape cihazı sizin için uygun bir tedavidir. Ortalama 3-4 seans öneriyorum. Vücudunuzdaki dalgalanmayı ve portakal görünümlü görüntüyü ütüleme sistemiyle düzleştirir ve dalgalanmayı ortadan kaldırır.Liposuction ödemi ne zaman geçer?
Liposuction ödemi ne zaman geçer?Şişlikler 15-20 gün içerisinde azalma göstermeye başlayacak ve gerçek vücut hatları yavaş yavaş belirginlik alacaktır. Bu süreç de sabırlı ve kararlı olmak çok önemlidir. Çünkü Liposuction sonrası ödem ve şişliğin tamamen geçmesi bölge sayısı ve kişi ten hassasiyetine göre 1 ile 3 ay arasında değişmektedir.
Uyluk germe ameliyatı nasıl yapılır?
Uyluk Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır? Uyluk bölgesinde yapılan bu ameliyat için, kasıklardan kesiler açılır. Genel anestezi altında yapılan bu ameliyatta; fazla yağlar liposuction ile alınır, fazla deri kesilerek atılır, gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra deri gerdirilir ve dikilir.Bacak germe ameliyatı ne kadar sürer?
Bacak germe estetiği 2 ila 4 saat kadar sürer. Genel anestezi uygulandıysa hasta ertesi gün taburcu edilir. Lokal anestezi uygulanan hastalar aynı gün içinde taburcu edilebilir. Bacak içindeki deri sarkması fazla ise ameliyat uzun sürer.Uyluk kasılması neden olur?
Uyluk kasılması neden olur?Uyluk ağrısına kas seğirmesi, sırt veya koltuk sinir tahrişi ve pelvik veya kalça eklemleri neden olabilir. En yaygın nedenlerden bazıları aşırı yüklenme, travma, yıpranma, kas bozuklukları ve mekanik işlev bozukluğudur.