AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Uygulama Nasıl Silinir Windows 8?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Uygulama Nasıl Silinir Windows 8? Windows 8’de uygulama silmek için basit adımlar izleyebilirsiniz. İlk olarak, Başlangıç ekranına gidin ve uygulamayı bulun. Ardından, uygulamayı sağ tıklayın ve “Sil” seçeneğini seçin. Uygulama hemen silinecektir. Alternatif olarak, Denetim Masası’nı açabilir ve “Program Ekle veya Kaldır” seçeneğini seçebilirsiniz. Burada, istediğiniz uygulamaları seçin ve “Kaldır” düğmesine tıklayın. Uygulamalar hızlı bir şekilde kaldırılacaktır. Windows 8’de uygulama silmek oldukça kolaydır ve bu adımları takip ederek gereksiz uygulamaları kaldırabilirsiniz.
İçindekiler

Uygulama Nasıl Silinir Windows 8?​

Windows 8 işletim sisteminde uygulama silmek oldukça basittir. İşte uygulama nasıl silinir, adım adım anlatıyoruz:

1. Başlat Menüsüne Giriş Yapın​

Uygulamayı silmek istediğinizde, başlat menüsüne giriş yapmanız gerekmektedir. Başlat menüsüne girmek için Windows tuşuna basın veya ekranın sol alt köşesindeki Windows simgesine tıklayın.

2. Uygulamaları Bulun​

Başlat menüsüne girdikten sonra, ekranın sol tarafında uygulamaları bulabilirsiniz. Uygulamalar bölümüne tıklayın.

3. Uygulamayı Bulun​

Uygulamalar bölümünde, silmek istediğiniz uygulamayı bulun. Uygulamalar alfabetik olarak sıralanmıştır, bu nedenle uygulamayı kolayca bulabilirsiniz.

4. Uygulamayı Sağ Tıklayın​

Uygulamayı bulduktan sonra, uygulamanın üzerine sağ tıklayın. Sağ tıklama menüsü açılacaktır.

5. Kaldır’ı Seçin​

Sağ tıklama menüsünde, “Kaldır” seçeneğini bulun ve tıklayın. Uygulama silme işlemi başlayacaktır.

6. Silme İşlemini Onaylayın​

Uygulama silme işlemini onaylamak için bir onay iletişim kutusu belirecektir. “Evet” veya “Tamam” düğmesine tıklayarak devam edin.

7. Silme İşlemi Tamamlandı​

Uygulama silme işlemi tamamlandığında, bir onay iletişim kutusu belirecektir. “Tamam” düğmesine tıklayarak işlemi tamamlayın.
Bu adımları takip ederek Windows 8 işletim sisteminde uygulama nasıl silinir öğrenmiş oldunuz. Uygulama silme işlemi oldukça kolay ve hızlıdır. Unutmayın, silinen uygulamalar geri alınamaz, bu nedenle silmeden önce dikkatli olmanız önemlidir.

Uygulama Nasıl Silinir Windows 8?​

Uygulamaları silmek için Başlat ekranında sağ tıklayın.
Açılan alt menüden “Tüm Uygulamaları Göster” seçeneğini seçin.
Silmek istediğiniz uygulamaya sağ tıklayın ve “Kaldır” seçeneğine tıklayın.
Uygulamanın kaldırılması için onay verin.
Uygulama başarıyla silindiğinde bir onay mesajı görüntülenecektir.

Uygulamaları silmek için Başlat ekranında sağ tıklayın.
Açılan alt menüden “Tüm Uygulamaları Göster” seçeneğini seçin.
Silmek istediğiniz uygulamaya sağ tıklayın ve “Kaldır” seçeneğine tıklayın.
Uygulamanın kaldırılması için onay verin.
Uygulama başarıyla silindiğinde bir onay mesajı görüntülenecektir.

Geri