AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

USB sorunu nasil giderilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

USB sorunu nasıl giderilir?​

‘USB Aygıtı Tanınmadı’ hatası nasıl çözülür?
- Yöntem #1: USB bağlantısını kaldırın ve yeniden deneyin.
- Yöntem #2: Bilgisayara bağlı diğer USB aygıtları çıkarın.
- Yöntem #3: Hata veren USB aygıtı farklı bir bilgisayarda deneyin.
- Yöntem #4: USB Root Hub ayarlarını düzenleyin.
- Yöntem #5: USB sürücünüzü güncelleyin.

USB ayarları nasıl yapılır?​

USB ayarları nasıl yapılır?
USB depolama aygıtı olarak otomatik bağlanma ayarı
- Ana ekranda, – [Ayarlar] – [ Depolama] öğelerine dokunun.
- – [USB bilgisayar bağlantısı] – [Bağlantı ayarları] – [Otomatik USB bağlantısı] öğelerine dokunun.

Çalışmayan USB girişi nasıl düzeltilir?​

USB Ana Bilgisayar Denetleyicisini Kaldırma Bu, USB cihazınızın neden çalışmadığını açıklayabilir. Bunu düzeltmek için araç çubuğundaki Donanım değişikliklerini Tara düğmesine tıklayın. Bu, bağlı tüm donanımların kontrolünü başlatır ve çoğu durumda USB bağlantı noktasını ve ona bağlı herhangi bir şeyi algılar.

Bilgisayar USB görmüyor ne yapmalıyım?​

Bilgisayar USB görmüyor ne yapmalıyım?
Bilgisayar USB’yi tanımıyorsa o zaman ilk yapmanız gereken USB cihazı başka bir porta takmak olmalıdır. Bilgisayardaki başka bir porta taktığınızda çalışıyorsa sorununuz ölü USB port, temassızlık gibi bir sorun olabilir. USB portlar zaman içinde, sürekli tak- çıkart işlemlerinden dolayı zarar görebilir.
USB aygıtı neden tanımaz?​
Usb aygıtı tanınmadı hatası, sürücülerin güncel olmamasından dolayı karşımıza çıkar. Bilgisayarınızın stabil çalışması için güncellemelerin sürekli yapılması gerekiyor. Başlat kısmına gelerek arama bölümüne Windows Update yazın. Karşınıza açılan pencereden ”Güncellemeleri denetle” seçeneğine tıklayın.

USB kod 43 hatası nasıl çözülür?​

USB kod 43 hatası nasıl çözülür?
“Windows Bu Aygıtı Durdurdu (Kod 43)” hatası nasıl çözülür?
- Adım #1: Bilgisayarınızdan Aygıt Yöneticisi’ni açın.
- Adım #2: Hata veren aygıtı bulun.
- Adım #3: Aygıtın üzerinde sağa tıklayın ve Kaldır seçeneğine tıklayın.
- Adım #4: İşlemi onaylayın.
- Adım #5: Tekrar Aygıt Yöneticisi’ni açın.

Telefonda USB bağlantısı nasıl açılır?​

USB depolama cihazlarını kullanma
- Bir USB depolama cihazını Android cihazınıza bağlayın.
- Android cihazınızda Google Files uygulamasını açın.
- Alttaki Göz at’a. dokunun.
- Açmak istediğiniz depolama cihazı İzin ver’e dokunun.
- Dosyaları bulmak için “Depolama cihazları”na gidip USB depolama cihazınıza dokunun.

USB girişi neden çalışmıyor?​

USB girişi neden çalışmıyor?
Farklı USB girişi deneyin Klavye, monitör ve ön panelde bulunan girişlere it kablolar gevşediği için bazen yanıt vermiyor olabilir. Bu yüzden, doğrudan bilgisayara ait USB girişlerini denemek daha garantili olur. Sorun devam ediyorsa, başka bir bilgisayara takarak deneyebilirsiniz.

USB port nasıl açılır?​

İlgili “USBSTOR” sekmesini açtığınızda, sağ panelde “start” sekmesi yer alır. Çift tıklayarak açabilirsiniz. Değer verisini “4” yaptığınızda USB portlar depolama giriş ünitelerine kapanır. Değer verisini “3” yaptığınızda USB portlar depolama giriş ünitelerine açılır.

Flash bellek içindekiler görünmüyor ne yapmalıyım?​

Flash bellek içindekiler görünmüyor ne yapmalıyım?
1.USB flash bellek veya flash diski PC’ye bağlayın. Windows Gezginini Açın > Araçlara Gidin > Klasör Seçenekleri > Görünüm Sekmesine Gidin > “Gizli Dosyaları Göster”i işaretleyin. Bu, dosya ve klasörlerin gizlenmediğinden emin olmanızı sağlayacaktır.
USB bellek nasıl açılır?​
Flash Bellek Masaüstünde Nasıl Otomatik Açılır?
- Bilgisayarınızda Denetim Masası’na gidin.
- Varsayılan Programlar’a tıklayın.
- Otomatik Kullan ayarlarını değiştir satırına tıklayın.
- Tüm medya ve aygıtlar için Otomatik Kullanı etkinleştir onay kutusunu işaretleyin.
- Kaydet’i tıklayın.

USB bulunamadı ne demek?​

USB bulunamadı ne demek?
USB belleğe erişemiyorsanız, USB belleği görüyor ve tıkladığınızda başlatmada sorun – Belirtilen modül bulunamadı hatası alıyorsanız, bu hatanın sebebi belleğe ve bilgisayarınıza bulaşan virüslerdir. Virüs bilgisayarınıza ve USB belleğe bulaştığında USB bellek tıklandığında otomatik olarak çalışacak dosyalar kopyalar.

USB Unknown nedir?​

Sorun, çoğu zaman numaralandırma başarısız olduğu halde Hub sürücüsünün, hala aygıtı Windows’a tanıtmaya çalışmasından kaynaklanır. Bu tür durumlarda USB aygıtımız, Aygıt Yönetici’sinde Bilinmeyen Aygıt (Unknown Device) olarak görünür.

Hata Kodu 43 ne demek?​

Hata Kodu 43 ne demek?
İşletim sistemlerinde görülebilen Kod 43 hatası, aygıt yöneticisinde gösterilir. Bilgisayarda bazı sorunların olduğunu göstermek için kullanıcıya verilen uyarılardan biridir. Özellikle eski, uyumsuz veya güncel olmayan aygıtlar bilgisayara takıldığı zaman, Windows aygıtın çalışmasını durdurur.

USB sorunu yaşayan kişiler için faydalı bilgiler içeren bir başlık seçtiniz, USB sorunlarınız konusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

‘USB Aygıtı Tanınmadı’ hatasıyla karşılaştığınızda çözüm için şu adımları deneyebilirsiniz:
1. USB bağlantısını kaldırıp yeniden denemek.
2. Bilgisayara bağlı diğer USB aygıtlarını çıkartmak.
3. Hata veren USB aygıtını farklı bir bilgisayarda denemek.
4. USB Root Hub ayarlarını düzenlemek.
5. USB sürücünüzü güncellemek.

USB ayarlarını değiştirmek istediğinizde ise aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Ana ekranda, [Ayarlar] - [Depolama] öğelerine dokunun.
- [USB bilgisayar bağlantısı] - [Bağlantı ayarları] - [Otomatik USB bağlantısı] öğelerine dokunun.

USB girişlerinin çalışmaması durumunda ise farklı çözüm yolları şunlar olabilir:
- USB Ana Bilgisayar Denetleyicisini Kaldırmak
- Farklı USB girişlerini denemek
- Başka bir bilgisayara takarak denemek

USB sorunlarını çözmek için adım adım yöntemler ve çözümler sundum, herhangi bir konuda daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa buradayım. Sorularınızı bana sorabilirsiniz.

Geri