- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
USB flash bellek neden açılmıyor?
Bazı USB yuvaları aşınmadan veya elektronik sorunlardan dolayı bozulabiliyor. Bu yüzden öncelikle flash belleğinizi taktığınız USB yuvasını kontrol etmelisiniz. Kullandığınız USB yuvasını farklı bir cihaz takarak deneyebilirsiniz.USB girişleri çalışmıyor ne yapmalıyım?
Tanınmayan USB aygıtınız şüpheli USB bağlantı noktasına doğru şekilde takılıyken bilgisayarınızı yeniden başlatın. İşletim sistemi yeniden başlatıldıktan sonra, USB cihazını algılamalıdır. Değilse, Windows Aygıt Yöneticisi’nde cihaza bakmaya değer.USB ayarları nasıl yapılır?
USB depolama aygıtı olarak otomatik bağlanma ayarı
- Ana ekranda, – [Ayarlar] – [ Depolama] öğelerine dokunun.
- – [USB bilgisayar bağlantısı] – [Bağlantı ayarları] – [Otomatik USB bağlantısı] öğelerine dokunun.
Flash bellek açılmayan dosyalar nasıl açılır?
1.USB flash bellek veya flash diski PC’ye bağlayın. Windows Gezginini Açın > Araçlara Gidin > Klasör Seçenekleri > Görünüm Sekmesine Gidin > “Gizli Dosyaları Göster”i işaretleyin. Bu, dosya ve klasörlerin gizlenmediğinden emin olmanızı sağlayacaktır.
Çalışmayan USB nasıl açılır?
Mantıksal Bozulan USB Flash Bellekten Dosya Kurtarma- Adım 1: SD kartı PC’ye takın. SD kartı bir kart okuyucuya takın ve kart okuyucuyu SD kartınızla birlikte sağlıklı çalışan bir bilgisayara takın.
- Adım 2: EaseUS veri kurtarma yazılımını çalıştırın ve kartı tarayın.
- Adım 3: Kaybolan verileri kontrol edin ve kurtarın.
USB portları nasıl temizlenir?
Taktığın USB çalışıyorsa sorun yok. Temizlemek istiyorsan anakarttan USB kısmına ince bir fırçayla tozları dışarı doğru çıkartabilirsin. Direkt dışarıdan fırça sokma toz topağı varsa anakarta girer.USB sorunu nasıl giderilir?
‘USB Aygıtı Tanınmadı’ hatası nasıl çözülür?
- Yöntem #1: USB bağlantısını kaldırın ve yeniden deneyin.
- Yöntem #2: Bilgisayara bağlı diğer USB aygıtları çıkarın.
- Yöntem #3: Hata veren USB aygıtı farklı bir bilgisayarda deneyin.
- Yöntem #4: USB Root Hub ayarlarını düzenleyin.
- Yöntem #5: USB sürücünüzü güncelleyin.
Bozuk USB nasıl çalıştırılır?
2 . Yöntem Bozuk USB Aygıtı Disk Yönetimi’nde Biçimlendirin
- Çalıştır kutusunu getirmek için Windows + R tuşlarına basın.
- Disk Yönetimi’nde, okunmayan flash belleği bularak disk bilgilerini kontrol edin.
- NTFS, FAT32 veya exFAT gibi bir dosya sistemi ve Hızlı biçimlendirme gerçekleştir onay kutusunu seçin.