- Konu Yazar
Ürün seri numarası nasıl bulunur?
Seri numarası genellikle ürünün yan tarafında veya arkasında bulunan basılı etikette bulunur ve aşağıdakileri takip eder: SN veya S/N veya Seri Numarası.AirPods Pro seri numarası aynı mı?
AirPods veya AirPods Pro kullanıyorsanız AirPods’unuzun ve şarj kutunuzun seri numarası aynıdır. Seri numarasını Şarj Kutusu, Kablosuz Şarj Kutusu veya MagSafe Şarj Kutusu kapağının altında bulabilirsiniz.
Aırpods 2 ne zaman çıktı?
Airpods 2 çok daha iyi bir bağlantı desteği sunacak Orijinal Airpods’un ömrünü tamamlamasıyla, 29 Mart tarihinde yeni modeller satışta olacak.AirPods 2 iyi mi?
İlk önce Hepsiburada tarafından satılan ürünü satın aldım çok kısa bir sürede tarafıma güzelce ulaştı. Ürünü iPhone bir telefonla eşlemek oldukça kolay oldu. İlk gün telefon konuşması yaparak kullandım. Telefonu bir köşeye bırakıyor ve kulağımda Airpods ile odada dolaşarak konuştum oldukça hoş oldu.
Ürün Seri Numarası nedir?
SN veya seri numarası, ürünün üretim tarihi ve garanti durumu gibi bilgilerini kaydeden benzersiz bir numaradır. Her ürün yalnızca bir seri numarasına sahiptir.Cep telefonu Seri Numarası nasıl öğrenilir?
- Telefon uygulamasını açın.
- Tuş takımında *#06#’yi tuşlayın.
- Cihazınızın IMEI ve seri numarası bilgileri ekranda otomatik olarak görünür.
AirPods Pro orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?
Sahte AirPods Nasıl Anlaşılır?- Seri Numarasını Sorgulayın.
- Force Touch Özelliğini Kontrol Edin.
- ‘Hey Siri’ Komutunu Kontrol Edin.
- Aktif Gürültü Engelleyici Özelliğini Kontrol Edin.
- Uzak Mesafelerdeki Bağlantı Gücünü Kontrol Edin.
- Orijinal Cihazlarla Kıyaslayın.
- Teknik Servisten Destek Alın.
AirPods orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?
AirPods seri numarasını Apple’dan kontrol edin Orijinal AirPods ile sahtesini ayırt etmenin en garanti yolu budur. Seri no’yu kontrol ettiğinizde eğer kulaklığınıza ait bilgiler karşınıza çıkarsa, resmi demektir ve orijinaldir. Ancak hiçbir bilgi çıkmazsa Apple’da kayıtlı değildir, bu da sahte olduğu anlamına geliyor.
Hangi AirPods daha iyi?
Hangi AirPods’u almalıyım? Gürültülü yerlerde çalışıyorsanız aktif gürültü engelleme özelliği olan AirPods Pro modelini almanız daha uygun olacaktır.AirPods 2 mi 3 mü?
AirPods Pro’ya benzer. Apple’ın ikinci nesil kulaklıkları daha uzun, daha geniş ve daha kalın olmasına rağmen, üçüncü nesilden yeni Apple kulaklığı daha hafif ve daha kısa bir bacağa sahip ve şimdi kulaklıkta daha sorunsuz kontrol etmek için bir basınç sensörüne sahip, ayrıca Apple yeniden tasarladı.
AirPods 3 ne zaman çıkacak?
Dünyanın en popüler kulaklık ailesine katılan AirPods (3. nesil), bugünden itibaren sipariş edilebilecek ve 26 Ekim Salı gününden itibaren mağazalarda yerini alacak.AirPods 2 mi AirPods 3 mü?