- Konu Yazar
Ürün odaklı yaklaşım ne demek?
Ürün odaklı pazarlama yaklaşımında amaç ürünün rekabetçi avantajını artırmaktır. Böylece işletme rekabetçi üstünlüğü elde edeceğini planlar.Müşteri odaklılık yönü ne olmalıdır?
Müşteri odaklılık yönü ne olmalıdır?Müşteri odaklılık, koşulsuz müşteri memnuniyeti değil; doğru müşteriye, doğru zamanda, doğru fiyat ile doğru teklifin yapılmasıdır. Müşteriye hak ettiği düzeyde hizmet verilmesidir. Müşteri odaklı yapılarda her müşteri eşit değildir. Önce müşteri tanımının, sonra da iyi müşteri tanımının yapılması gerekir.
Süreç odaklı yaklaşım nedir?
Süreç odaklı yaklaşım nedir?Süreç odaklılık, çözüme ulaşmak için işlerin nasıl ve hangi yolla yapılmasına karar verici unsurları üretmektir. Bu unsurları üretirken başarılı bir şekilde belirlenen süreç, bizi sonuca ulaştırabileceği gibi olmayan resimlerin çizimini veya eski şarkıların revize edilmesini de sağlamış olabilir.
Ürün yaklaşımı ne demek?
Özetle ürün odaklı yaklaşım pazarda tespit ettiğimiz bir problem için, bu problemi yaşayan belirli bir kitle üzerinde ürünümüz/çözümümüz ile ölçümlenebilir bir fayda/değer üretebilmekten geçiyor.Ürün Odaklı Yazma nedir?
Ürün Odaklı Yazma nedir?Ürün Odaklı Yazma Yaklaşımı Araştırmalara dayanan ya da deneylerden kaynaklanan bir yazma öğretimi yaklaşımı değil; aksine, bu yaklaşım klasik sözbilimden (retorik) türemiş bir yaklaşımdır (Hairston, 1982: 78, akt. Ülper, 2008: 39).
Müşteri odaklı olma sürecinde yapılması gereken faaliyetler nelerdir?
Müşteri odaklı olma sürecinde yapılması gereken faaliyetler nelerdir?Müşteri Merkezli Olmanın 6 Yolu
- Müşteri Memnuniyetini Değerlerinizin Bir Parçası Haline Getirin.
- Kuruluşunuzda Farkındalık Yaratın.
- 3. Müşteri Memnuniyetini Her Şeyin Önüne Koyun.
- 4.Çalışanlarınızı Ödüllendirin.
- Herkesi Müşterilerle İlişkilendirin.
- Müşteri Başarısını Kutlayın.
Süreç Odaklı Yazma nedir?
Öz Süreç-Odaklı Yazma Yaklaşımı, yazma becerisini bir ürün olarak değil de bir süreç olarak ele alarak öğrencilerin üretimde bulunmadan önceki ve üretim sırasındaki işlemler üzerinde odaklanmalarını sağlar ve böylece zorlu bir aşamayı öğrenciler için kolaylaştırır.Süreç odaklı yönetim nedir?
Süreç odaklı yönetim nedir?Süreç yönetimi, bir kurumun performansının sürekli olarak iyileştirilmesini sağlayan ve süreçleri temel “varlık” kabul eden bir yönetim disiplinidir. Süreç, aralarında birlik olan veya belli bir düzen veya zaman içinde tekrarlanan, ilerleyen, gelişen olay ve hareketler dizisidir.