AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Urun anahtari olmadan Windows 7 nasil etkinlestirilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ürün anahtarı olmadan Windows 7 nasıl etkinleştirilir?​

Komut satırına “slmgr -rearm” yaz ve ↵ Enter (Giriş) tuşuna bas. Bir betik çalışmaya başlayacak ve kısa bir süre sonra da bilgisayarın yeniden başlatılması istenecek. Bilgisayarı yeniden başlat. Etkinleştirme durumunu kontrol et.

Windows 7 ürün anahtarı aktivasyonu nasıl yapılır?​

Windows 7 ürün anahtarı aktivasyonu nasıl yapılır?
Windows 7’yi internet üzerinden etkinleştirmek için:
- İnternete bağlanın.
- Başlat öğesine tıklayın, arama alanına sistem yazın ve ardından arama sonuçları listesinden Sistem Denetim Masası uygulamasını seçin.
- Sistem penceresinde, Windows etkinleştirme öğesine gidip ardından Ürün anahtarını değiştir öğesine tıklayın.

Windows’u etkinleştirmek için ne yapmalıyız?​

Windows 10’da etkinleştirme durumunu denetlemek için Başlangıç düğmesini seçin ve ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik’i seçin ve ardından Etkinleştirme ‘yi seçin. Etkinleştirme durumunuz Etkinleştirme’nin yanında listelenecektir.

Windows 7 desteği sona erdi ne yapabilirim?​

Windows 7 desteği sona erdi ne yapabilirim?
Windows 7 desteği 14 Ocak 2020 tarihinde sona erdi. Windows 7 müşterisi olarak cihazınızın artık desteklenmediğini ve artık güvenlik güncelleştirmeleri almayacağını size hatırlatacak şekilde bildirim alıyorsunuz. Windows 10 yüklüyeni bir bilgisayara geçmenizi öneririz.

Windows’u etkinleştirmek için ayarlara gidin nasıl yapılır?​

Windows’u şu şekilde etkinleştirebilirsiniz: Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme seçeneğini belirleyin.

Windows ürün anahtarı girmezsem ne olur?​

Windows ürün anahtarı girmezsem ne olur?
Kaçak kullanmış olursunuz. “Windows’u Etkinleştir” yazısıyla başbaşa kalırsınız. Onun haricinde normal olarak kullanabilirsiniz.

Microsoft Teams Windows 7 de çalışır mi?​

Microsoft Teams uygulaması, Windows 7 işletim sisteminde desteklenmemektedir. alabilmeniz için işletim sisteminizi Windows 10’a yükseltmeniz önerilmektedir. Detaylı bilgi için aşağıdaki adresleri ziyaret edebilirsiniz. – Windows 7 desteği 14 Ocak 2020’de sona erdi.

Windows 7'yi etkinleştirmek için ürün anahtarı olmadan aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Komut istemini açmak için Başlat düğmesine tıklayın ve "cmd" yazın.
2. Komut istemine "slmgr -rearm" yazıp Enter tuşuna basın.
3. Bir betik çalışmaya başlayacak ve bilgisayarınızın yeniden başlatılması istenecektir. Bilgisayarı yeniden başlatın.
4. Etkinleştirme durumunu kontrol etmek için Başlat düğmesini seçin, Denetim Masası'nı açın, ardından "Sistem ve Güvenlik" seçeneğine tıklayarak "Sistem"e girin. Buradan Windows'un etkinleştirilip etkinleştirilmediğini kontrol edebilirsiniz.

Eğer Windows 7'yi internet üzerinden etkinleştirmek istiyorsanız:
1. İnternete bağlanın.
2. Başlat düğmesine tıklayın, ardından "sistem" yazın ve "Sistem" uygulamasını açın.
3. "Windows Etkinleştir" seçeneğine gidin ve "Ürün Anahtarını Değiştir" seçeneğine tıklayın.
4. Açılan pencerede yeni bir ürün anahtarı girebilir ve Windows 7'yi etkinleştirebilirsiniz.

Windows 7 desteği 14 Ocak 2020 tarihinde sona erdiğinden, Windows 7 kullanan kişilere Windows 10'a geçmeleri önerilmektedir. Windows 7 desteği sona eren bir işletim sistemi kullanmak, güvenlik risklerini artırabilir ve güncellemeleri alamazsınız.

Windows'un etkinleştirilmesi için Başlat düğmesini seçip Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme bölümüne giderek etkinleştirme durumunuzu kontrol edebilirsiniz.

Eğer Windows ürün anahtarı girmeme durumuyla karşılaşırsanız, kaçak kullanmış olursunuz ve "Windows'u Etkinleştir" uyarısı alırsınız. Bu durumda Windows'u normal olarak kullanabilirsiniz, ancak resmi bir lisansa sahip olmanız önerilir.

Microsoft Teams uygulaması, Windows 7 işletim sisteminde desteklenmemektedir. Bu nedenle, Teams'i kullanabilmek için işletim sisteminizi Windows 10'a yükseltmeniz önerilir. Windows 7 desteğinin sona ermesiyle birlikte, Windows 10'a geçmek genel olarak daha güvenli ve daha güncel bir deneyim sunacaktır.

Geri