- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
URL nasıl M3U yapılır?
Çalma listesi penceresine sağ tıklayın> Dosya ekle / Klasör ekle ve ses dosyalarını bilgisayarınızdan VLC’ye bir klasör aktarın. Ardından, sağ üstteki Medya> Oynatma Listesini Dosyaya Kaydet’i seçin> çıktı yolunu belirtin> dosyayı yeniden adlandırın ve türü m3u çalma listesi> Kaydet olarak kaydedin.IPTV sistemi nasıl kurulur?
İPTV Kurulumu Nasıl Yapılıyor? Televizyon bağlantısı, kutu üzerindeki HDMİ kablolar ile yapılmakta ve bağlantı kurulduktan sonra intenet bağlantısı takılmaktadır. Daha önce anlaşma yapılan İPTV server firmalarıyla kanal listesinin bulunduğu dosya alınır ve bu adresler ”m3u8” uzantılı adreslerden oluşmaktadır.
IP TV izlemek yasal mı?
TCK’nın 163/2 maddesine göre, IP TV’yi sahibinin rızası olmadan kullandığınız takdirde yaptırımlar bulunmaktadır. Ancak bu kanalların sahiplerinin rızası ile, şifreli kanalları ücretini ödeyerek ve yasal olarak kullandığınız takdirde IP TV’yi kullanmak suç değildir.
IP TV nedir ne işe yarar?
IP(Internet Protocol), veri akışını ve yöntemini, TV bildiğimiz gibi televizyonu ifade ediyor. Dolayısıyla IPTV, internet protokolü üzerinden görüntü ve ses aktarımı, televizyonun nerdeyse bilgisayar haline dönüşebilmesini ifade ediyor.Tv’ye IPTV nasıl yüklenir?
Smart TV’ye SS IPTV Nasıl Kurulur
- SS IPTV Uygulaması için tıklayın indir.
- Adım: Uygulamanızı açın, “Ana Ekran” ı göreceksiniz.
- 2 Adım: M3u listenizi doğrudan bir bağlantıyla yüklemek için.
- 3.Adım: İstediğiniz çalma listesinin başlığını ve M3u listenizin tamamını girin.
- 1.Adım: Ana Ekranda Ayar düğmesine tıklayın.
IPTV hangi platformlar var?
Tivibu, Turkcell TV+, Vodafone TV gibi platformlar aslında birer IPTV’dir. Hatta bunlara ek olarak Netflix, Amazon Prime, Exxen, BluTV, Puhu TV gibi platformlar da IPTV’ye örnek gösterilebilir. Çünkü bu platformlar IPTV mantığında hizmet vermektedir.