SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Urfa Yolu Acılı Ezme Tanımı İçin Malzemeler
5 adet domates
1 adet büyük salatalık
2 adet havuç
Bir kesim mor lahana
1 adet soğan
1 adet kırmızı acı biber
2 adet yeşil tatlı biber
4 kısım maydanoz
4 kısım nane
1 tatlı kaşığından az salça
Bir tatlı kaşığı şeker
2 adet limon
Limon tuzu (isteğe bağlı)
Tuz
Ezmeyi biraz sulandırmak için su
Nar ekşisi(isteğe bağlı katabilirsiniz)
Urfa Metodu Acılı Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle havuç, salatalık, soğanın kabuklarını soyalım.
Daha sorma robota bütün gereçleri koyalım.
Daha sonra salça tuz şekeri ekleyelim.
Robottan geçirelim güzelce doğrandıktan sonra bir geniş kaba alalım.
Limon ve suyunu ekleyelim afiyet olsun.
Urfa Yordamı Acılı Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 adet domates
1 adet büyük salatalık
2 adet havuç
Bir kesim mor lahana
1 adet soğan
1 adet kırmızı acı biber
2 adet yeşil tatlı biber
4 kısım maydanoz
4 kısım nane
1 tatlı kaşığından az salça
Bir tatlı kaşığı şeker
2 adet limon
Limon tuzu (isteğe bağlı)
Tuz
Ezmeyi biraz sulandırmak için su
Nar ekşisi(isteğe bağlı katabilirsiniz)
Urfa Metodu Acılı Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle havuç, salatalık, soğanın kabuklarını soyalım.
Daha sorma robota bütün gereçleri koyalım.
Daha sonra salça tuz şekeri ekleyelim.
Robottan geçirelim güzelce doğrandıktan sonra bir geniş kaba alalım.
Limon ve suyunu ekleyelim afiyet olsun.
Urfa Yordamı Acılı Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı