Uretim muduru ne kadar maas alir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Üretim müdürü ne kadar maaş alır?​

Kariyerinde Maaşlar

Üretim sorumlusu ne kadar maaş alır?​

2021 Üretim Şefi Maaşları Üretim Şefi maaşı ortalama aylık 5.960 – TL’dir. En düşük maaşı 3.826 -TL, En yüksek ise 9.450 – TL’dir.
Üretim müdürü; şirketlerin üretim departmanında çalışan, projelere ve firmada çalışan personellere yön veren, imalat sürecini planlayan, üretim alanında koordinasyon ve kontrolü sağlayan kişiye verilen mesleki unvandır.
Üretim mühendisi ne kadar maaş alır?
Endüstri ve üretim mühendisleri, işe yeni başlandığında genel olarak aylık net ₺1.936 ile ₺3.512 arasında para kazandırır. 5 yıllık hizmetten sonra bu rakam, 45 saatlik bir çalışma haftası için aylık ₺2.308 ile ₺3.943 arasındadır.
CEO ayda ne kadar maaş alır?
Söz konusu şirketlerdeKi 2020’de ortalama CEO maaşının yıllık 15,3 milyon dolar, çalışan maaşının ise 28 bin 187 dolar olduğu görüldü.

Üretim uzmanı ne kadar maaş alır?​

2022 Üretim ve Planlama Uzmanı Maaşları Üretim ve Planlama Uzmanı maaşı ortalama aylık 10564 _TL’dir. En düşük Üretim ve Planlama Uzmanı maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 16875 _TL’dir.

Üretim sorumlusu ne demek?​

Üretim planlama sorumlusu; şirket bünyesinde belli hedefler doğrultusunda siparişlerin projelendirilmesinden teslim edilmesine kadar tüm üretim planlama ve üretim takibi süreçlerinde operasyondan sorumlu olan, üretim sürecinin geliştirilmesine katkıda bulunan kişiye verilen mesleki unvandır.
2022 İthalat-İhracat Müdürü Maaşları İthalat-İhracat Müdürü maaşı ortalama aylık 8251,5 _TL’dir. En düşük İthalat-İhracat Müdürü maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 12250 _TL’dir.
Satış yönetmeni ne iş yapar?
Satış müdürü; bulunduğu konumda satış tahminlerini ve bu tahminlere yönelik hedeflerini mümkün hale getirmek için istatistikleri analiz eden, izleyen, çalıştığı şirketin satış ve pazarlama politikasını belirleyen ve müşteri portföyünün oluşturulması için çalışmalar yapan kişidir.
Üretim şefi nasıl olunur?
Üretim şefi olmak için 4 yıllık lisans eğitim veren üniversitelerin başta Endüstri Mühendisliği ve İşletme Bölümü olmak üzere Mühendislik ve İktisadi / İdari Bilimler Bölümlerinden mezun olma şartı aranmaktadır.

Geri