- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Üretim izni nereden alınır?
Öncelikle bir dükkan ya da atölye kurmak ve belediyeden ruhsat almak, ardından üretim izni çıkarmak gerekir. Ruhsat aldıktan sonra Tarım İl/İlçe Müdürlüğüne gidip başvuru yapabilirsiniz.Üretici Sertifikası Nasıl Alınır?
İmalatçı Belgesi Nasıl Alınır? Odalara kaydı olan her firma bu belgeyi kolayca alabilir. Bunun için imalatı yapılan malzemelerin listelendiği kapasite raporlarını hazırlamalı ve firma antetli kağıdına yazılmış – imza altına alınmış başvuru dilekçelerini bağlı bulundukları odaya iletmeleri yeterlidir.Kuruluş izin belgesi nedir?
Üretim İzin Belgesinden önce bu ürünleri üretebilmek için yine Milli Güvenlik Makamından Kuruluş İzin Belgesi almaları gerekmektedir. Kuruluşun Askeri yasak bilgeler ve Güvenlik bölgeleri kanununca olması istenmeyen bölgelerde bulunmamasını garanti altına almaktır yapılmak istenen.
Tarım Üretici Belgesi nasıl alınır?
Çiftçi Kayıt Belgesi almak için iki şekilde başvuru yapılabilir. Başvuru yollarından ilki e-Devlet sistemi üzerinden kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak başvuru formu doldurmak, ikinci yol ise internetten Çiftçi Kayıt Sistemi Başvuru Formu doldurarak İlçe Tarım Müdürlüklerine elden teslim etmek şeklindedir.
Ürün sertifikası nasıl alınır?
5 Adımda CE belgesi Nasıl Alınır?- 1.Adım: Ürününüz için geçerli Ce direktifleri bulun.
- 2.Adım: Üçüncü taraf değerlendirmesi konusunda bilgi sahibi olun.
- 3.Adım: Ürününüzün Uygunluğunu Değerlendirin.
- 4.Adım: Teknik dokümantasyonların oluşturulması ve saklanması
- 5.Adım: Uyumluluk bildirimi ve CE işaretinin eklenmesi.
Son Kullanıcı Belgesi Nedir?
Son Kullanıcı Belgesi: Denetime tabi mal ve fikrî ürünlerin ihracatında satıcının onayı alınmadan üçüncü kişilere veya ülkelere verilmeyeceğinin, satılmayacağının alıcı tarafından taahhüt edildiğini gösteren, ilgili ülkenin yetkili resmî makamı tarafından onaylanan belgedir.Kozmetik ürünleri hangi Bakanlığın izniyle üretilir?
5324 sayılı Kozmetik Kanunu gereğince 30.03.2005 tarihinden itibaren Bakanlığımızca kozmetik ürünler için herhangi bir izin ve onay belgesi düzenlenmemektedir. Kozmetik ürünlerin ambalajında “Sağlık Bakanlığı onaylıdır/izni vardır” gibi ibarelere itibar edilmemesi gerekmektedir.