AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Uretici Kart hangi Poslarda kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Üretici Kart hangi Poslarda kullanılır?​

Üretici Kart’ın Avantajları – Üreticiler Üretici Kart’la tarımsal işletme kredilerini DenizBank şubelerinden ve ATM’lerden 7/24 nakit çekebilir ya da tarımsal faaliyetleri için ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetleri alabilecekleri DenizBank anlaşmalı işyerlerinde kartlarını kullanabilirler.

DenizBank çiftçi kart ne ise yarar?​

Bitkisel üretim ve hayvancılık yapan üreticilerimiz Çiftçi Kartlardan yararlanarak yurt içi ve yurt dışında nakde ihtiyaç duymadan alışveriş yapabilir. Hemen DenizBank Çiftçi Kart’a başvuruda bulunarak istediğiniz her an kartınızı kullanabilir, bankacılık işlemlerinizi kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.
DenizBank Üretici Kart ne işe yarar?
Üretici Kart, üreticilerin tarımsal gereksinimlerine ve nakit akışlarına uygun olarak tarımsal işletme kredisi sağlamaktadır. Üreticiye tanımlanan kredi limiti Üretici Kart’a yüklenir, üretici tarımsal girdi ihtiyaçlarını bu kartla karşılar!

DenizBank çiftçi kredisi nasıl alınır?​

Özellikleri
- Cep telefonunuzdan TCKN boşluk SMS Tarım yazıp 3280’e SMS gönderin.
- Başvuru cevabınız olumlu ise kullanabileceğiniz kredi limiti cep telefonunuza SMS olarak gönderilir.
- Bundan sonra kredinizi kullanmak için nüfus cüzdanı ile şubelerimizi ziyaret etmeniz yeterli.

Üretici Kart hangi Petrollerde geçerli?​

Bu kapsamda tarım bankacılığı alanında en yüksek pazar payına sahip banka olan Denizbank ile OPET yeni bir işbirliğine imza attı. OPET, 30 Haziran’a kadar Opet ve Sunpet istasyonlarından Üretici Kart ile akaryakıt alışverişi yapan çiftçilere faizsiz 6 ay vade imkanı sunuyor.
DenizBank Üretici Kartı Nasıl Kullanılır?
Üretici Kart’a yılda bir kez ödeme yapılır. Ödeme vadesi ise kart sahiplerinin tarımsal/hayvansal ürünlerin üretim ya da hasadına göre belirlenir. Üretici Kart sahipleri, anlaşmalı iş yerlerinden yapacağı alışverişlerde 6 aya varan vade ve %0 faiz avantajından yararlanabilir.
Ödeme vadesi ise kart sahiplerinin tarımsal/hayvansal ürünlerin üretim ya da hasadına göre belirlenir. Üretici Kart sahipleri, anlaşmalı iş yerlerinden yapacağı alışverişlerde 6 aya varan vade ve %0 faiz avantajından yararlanabilir.
Geleneksel yaygın hayvansal üretim yapan işletmeler 100 bin liraya kadar faizsiz kredi kullanabilecek; 100 bin liranın üzerindeki krediler ise %50 faiz indirim oranında sübvanse edilebilecektir. Düşük faizli kredi kullanım üst limiti 1.5 milyon TL olarak belirlenmiştir.
Çiftçi kredisi kimlere verilir?
Ziraat Bankası arazi alım kredisi, tarım arazilerinin üretime kazandırılması ve işletme ölçeklerinin büyütülerek rantabl hâle getirilmesi için üzerinde tarımsal üretim yapılan / yapılacak olan, tarla vasfına sahip arazilerin alımına yönelik olarak gerçek / tüzel kişi üreticilere sunulan kredidir.

DenizBank Üretici Kartı hangi Petrollerde geçerli?​

Vakıfbank tarım kart hangi petrolde geçerli?​

Shell ve Vakıfbank’tan çiftçileri destekleme adına, çiftçilerimizin Vakıfbank TarımKart ile anlaşmalı Shell istasyonlarından yapacağı yakıt alımlarında 5 ay vade 0 faiz imkanı sunuyor.
Üretici Kart ödemesi nasıl yapılır?

Imece Kart nasıl kullanılır?​

İmece Kart sahipleri, kartın Bankamatik özelliği sayesinde Türkiye’nin her yerinde 7 gün, 24 saat yaygın Bankamatik ağını kullanarak para çekme, para yatırma, bakiye öğrenme, havale, fatura ödeme, yatırım işlemleri, vb. tüm hizmetlerden yararlanabilirler.

Geri