AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

UPS ile kac gunde gelir?

Editör

Yeni Üye

UPS ile kaç günde gelir?​

UPS Express servisleri yurt içinde ertesi gün 9:00’a, 10:30’a, 12:00’ye kadar ve gün içinde garantili teslimat sunar.

UPS Kargo nasıl çağırılır?​

İndirim kodu alındıktan sonra UPS Türkiye Çağrı Merkezini (444 00 66) arayıp, kodunuzu UPS yetkilisi ile paylaştıktan sonra adresinize kurye çağırabilir veya en yakın UPS şubesine uğrayarak kampanyadan faydalanabilirsiniz.

UPS Kargo adresten alım ücretli mi?​

UPS Kargo adresten alım ücretli mi?
UPS, sizin adınıza alıcınızı telefon ile arayarak teslimat saatini aşağıda yer alan zaman aralığından seçilmesi ile belirlenen aralıkta alıcı adresine teslimat yapılmasını gerçekleştirecektir. UPS Yurt Domestic Express hizmetinde geçerli değildir. Gönderi başına 12,80 TL+KDV.

UPS Kargo nasıl verilir?​

UPS Kargo nasıl verilir?
UPS hesap numaranızı yazın. Gönderideki paket sayısını yazın. Üç paketli bir gönderi için, izleme etiketlerine, paketler üzerine “3’ün 2’cisi”, “3’ün 3’üncüsü” gibi bilgiler yazın. Ülke ve posta kodunu içeren, tam ve okunaklı bir adres, teslimatın hızlı bir şekilde yapılmasını sağlar.

1 günde kargoda ne demek?​

bir günde kargo derken kargonun bir gün içinde teslim edileceği anlaşılmasın; “herhangi bir günde” demek istiyorlar. bir ara getiririz, keyfimize gelirse “bir gün de kargonuz da gelir canım yaaa” anlamında… misal ben, bir haftadır kargo bekliyorum, 2 gündür dolaşımda görünüyor ama teslim edilmiyor.

Bir Günde Kargo saat kaça kadar çalışıyor?​

Bir Günde Kargo olarak saat 14.00’e kadar aldığınız siparişlerin kargolarını adresinizden alıyor ve aynı gün adreslerine teslimatını gerçekleştiriyoruz. Anlaşmış olduğumuz süre içerisinde teslim edilmeyen kargolarınızın ücretini iade taahhüdü veriyoruz.

UPS Kargo kurye çağırmak ücretli mi?​

UPS Kargo kurye çağırmak ücretli mi?

UPS Kargo dağıtıma çıkınca mesaj gelir mi?​

UPS Kargo dağıtıma çıkınca mesaj gelir mi?
Onaylandığında, UPS bu gönderi için takip durumunuzu içeren SMS metin mesajları gönderecektir. Hizmetten çıkmadığınız* takdirde talebinizi telefonunuzdan tekrar doğrulamanız istenmeyecektir.
UPS Kargo gelmeden önce arıyor mu?​
UPS Türkiye on Twitter: “Teslimat sırasında, olur da sizi bulamazsak, ek ücret almadan paketinizi tekrar adresinize getiriyoruz. 😉 #UPS https://t.co/fnTfx4WS53” / Twitter.
Kargo teslimat sürecinde ne demek?​
Kargoya verildiği anlamına geliyor. Daha yola çıkmamış.

Teslimat için yolda ne demek?​

Teslimat için yolda ne demek?
Gönderi durumumda, gönderimin Yolda olduğunun gösterilmesi ne anlama geliyor? Paketiniz, UPS ağında hareket ediyor ve planlanan tarihte teslim edilecek. Paket, teslimata kadar bu durumda kalabilir.

UPS Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?​

UPS Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?
Zamanı önemli olan gönderiler için UPS, Cumartesi Teslimatı rahatlığını sunar.

UPS kurye kaça kadar gelir?​

UPS Kargo, hafta içi 5 gün, hafta sonu ise sadece Cumartesi günü çalışmaktadır. UPS Kargo çalışma saatleri, servis sağlayıcı acenteye göre değişmektedir. Genel olarak mesai başlangıç saati 09:00’dir. Ancak kapanış olarak, kimi UPS Kargo şirketleri saat 18:00’de kapanırken, kimisi de 19:00’de kapanmaktadır.

UPS kaça kadar dağıtım yapıyor?​

UPS Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00’da başlar ve kapanış saati olan 18.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. UPS KARGO HAFTA SONU CUMARTESİ VE PAZAR AÇIK MI? Hafta sonu da Cumartesi günleri 09.00’dan 15.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri ise hizmet vermemektedir.

Aras kargo yolda ne zaman gelir?​

Aras kargo yolda ne zaman gelir?
Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz. Operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan mevkii ya da yerleşim birimleri mobil alan olarak tanımlanmaktadır.

UPS Kargo ile ilgili detaylı bilgiler vermek için buradayım:

- UPS Express servisleri yurt içinde ertesi gün 9:00’a, 10:30’a, 12:00’ye kadar ve gün içinde garantili teslimat sunmaktadır.
- UPS, adresten alım hizmeti sunmaktadır ve bu hizmet için gönderi başına 12,80 TL+KDV ücret talep etmektedir.
- UPS Kargo vermek için hesap numaranızı yazmalı, gönderideki paket sayısını belirtmeli ve gönderinin tam ve okunaklı bir adres içermesi önemlidir.
- Bir gün içinde kargo demek genellikle "herhangi bir günde" anlamına gelir, sadece bir gün içinde teslim edilmesi anlamına gelmez.
- Bir Günde Kargo servisi, saat 14.00'e kadar verilen siparişleri aynı gün teslimat garantisiyle alır ve teslim eder.
- UPS Kargo, Cumartesi günleri de dağıtım yapabilmektedir.
- UPS Kargo çalışma saatleri genellikle hafta içi saat 09:00 - 18:00 arasıdır. Cumartesi günü hizmet verilen saatler ise genellikle 09:00 - 15:00 arasındadır.
- Teslimat için yolda durumu, paketinizin UPS ağında hareket ettiği ve planlanan tarihte teslim edileceği anlamına gelmektedir.
- UPS, gönderi durumunda sizin adresinizi bulamazsa ek ücret olmaksızın paketi tekrar adresinize getirebilmektedir.

UPS Kargo ile ilgili daha fazla detay veya soru için bana yazmaya devam edebilirsiniz.

Geri