AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Unutursam Fisilda sarkilari kim yazdi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Unutursam Fısılda şarkıları kim yazdı?​

Çağan Irmak’ın son filmi ‘Unutursam Fısılda’ için geri sayım başladı. 29 Ekim’de vizyona girecek filmde Farah Zeynep Abdullah, Kenan Doğulu’nun bestelediği şarkıları seslendirmek için şans dersleri alıp stüdyoya girdi.
Tarkan Geççek şarkısını kim yazdı?
TarkanGeççek / BesteciTarkan Tevetoğlu, Türk şarkıcı-şarkı yazarıdır. 1990’ların başından itibaren Türk pop müziğinde yakaladığı devamlı liste ve satış başarılarıyla hem Türkiye’de hem de Avrupa’da tanındı. Vikipedi

Moğollar grubunun solisti kimdir?​

Moğollar’ın şu anki kadrosu gitar ve bağlamada Cahit Berkay, bas gitarda Taner Öngür, klavyede Serhat Ersöz, davulda Kemal Küçükbakkal ve vokalde Emrah Karaca’dan oluşmaktadır.
Ayperi hikayesi gerçek mi?
Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde olduğu Unutursam Fısılda, gerçek bir hikayedir.

Unutursam Fısılda hangi filmden alıntı?​

Çağan Irmak’ın vizyona giren filmi “Unutursam Fısılda”nın 2005 yılında yönetmenliğini yaptığı “Sen Ne Dilersen” filminden çalıntı olduğunu iddia eden Başeskioğlu “Çağan beni öldü sanıyor, bense yaşıyorum hala.” dedi. Filmleri izleyen herkes, neyin ne olduğunu görecektir.
Ayzer Danga kimdir?
Danga, 13 Şubat 1947’de İstanbul’da doğdu. İlk müzik deneyimini kurucusu olduğu “Siyah Örümcekler” adlı müzik grubuyla yaşadı. Aktif müzik kariyeri boyunca; Mavi Işıklar, Cem Karaca, Moğollar, Edip Akbayram, Kerem Güney, Selda Bağcan ile Erkin Koray’ın olduğu usta müzisyen ve gruplarla beraber çaldı.

Cahit Berkay kaç yaşında?​

75 yaşında (3 Ağustos 1946)Cahit Berkay / Yaş
Kıl Oldum Abi ne zaman çıktı?
Kıl Oldum ya da Kıl Oldum Abi Tarkan’ın 1992 çıkışlı Yine Sensiz adlı profesyonel albümünden çıkan ilk şarkıdır. Şarkı Tarkan’ın ilk çıkış şarkısıdır.

Dudu dudu ne zaman çıktı?​

1 Temmuz 2003Dudu / Çıkış tarihi
Unutursam Fısılda gerçek hayat hikâyesi mı?
UNUTURSAM FISILDA GERÇEK HİKAYE Mİ? Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde olduğu Unutursam Fısılda, gerçek bir hikayedir.

Unutursam Fısılda Tarık nasıl oldu?​

Çağan Irmak’ın ‘Unutursan Fısılda’ filminde de iki kız kardeş aynı adama aşık oluyor. ‘Ayperi’, ablası ‘Hanife’nin evlenme hayalleri kurduğu ‘Tarık’a aşık oluyor ve onunla evden kaçıyor. ‘Ayperi’ şöhreti yakalıyor ama eşi ‘Tarık’ alkollü bir şekilde araba kullanıp kazada ölüyor, bir nevi intihar ediyor.
Unutursam Fısılda filminin hikayesi gerçek mi?

Geri