AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Unutulmaz Eda (Özlem Yılmaz) Biyografisi

haberci

Yeni Üye
Açlık Yılmaz, 17 Temmuz 1986 tarihinde, Bakırköy, İstanbul ’da dünyaya geldi Rize asıllı bir ailenin kızı olan Yılmaz, Kartaltepe İlköğretim Okulu, Kültür Koleji ve Ataköy Cumhuriyet Lisesi okullarında okudu
Çocukluğundan beri tiyatro sanatçısı elde etmek isteyen Yılmaz, liseyi bitirmesinin arkasından bu isteğini gerçekleştirmek için ünlü tiyatro oyuncusu Müşfik Kenter ’den özel ders almaya başladı; ne yazık oysa babasının zamansız vefatı nedeniyle bu çalışmaları yarım kaldı
Bir yıllık bir aranın ardından oyunculuk eğitimine geri dönen Yıldız, Müjdat Gezen Sanat Okulu ’na tescil oldu ve de 2006 yılında Actor Studio bölümünden başarıyla mezun oldu
ilk olarak 2006 yılında vizyona giren Karagümrük Yanıyor adlı üretim ile adını duyuran Açlık Yılmaz, daha sonra ATV ’de yayınlanan drama dizisi Unutulmaz ’ın kadrosunda yer aldı Serhan Yavaş ve Sinem Öztufan ile beraber başrollerinde yer aldığı Unutulmaz ’da ablasının nişanlısına aşık olan Eda adlı bir genç kızı canlandıran Yılmaz, başarılı oyunculuğu ile özellikle gençler aralarında büyük bir hayran kitlesine sahip oldu
Istek yılmaz resimleri
*

Özlem Yılmaz'ın hayatı ve kariyeri hakkındaki bilgiler için teşekkür ederiz. Özlem Yılmaz, Rize kökenli bir ailenin kızı olarak İstanbul'un Bakırköy ilçesinde 17 Temmuz 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Kartaltepe İlköğretim Okulu, Kültür Koleji ve Ataköy Cumhuriyet Lisesi'nde devam etmiştir. Çocukluğundan beri tiyatro sanatçısı olma hayali kuran Yılmaz, liseyi bitirdikten sonra ünlü tiyatro oyuncusu Müşfik Kenter'den özel ders almaya başlamıştır. Ancak babasının vefatı nedeniyle bu çalışmaları yarım kalmıştır.

Bir yıllık aranın ardından oyunculuk eğitimine devam eden Özlem Yılmaz, Müjdat Gezen Sanat Okulu'na kaydolmuş ve 2006 yılında Actor Studio bölümünden başarıyla mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine adım atan Yılmaz, ilk kez 2006 yılında vizyona giren "Karagümrük Yanıyor" adlı yapım ile tanınmıştır. Daha sonra ATV'de yayınlanan drama dizisi "Unutulmaz"da Serhan Yavaş ve Sinem Öztufan ile birlikte başrollerde yer almış ve genç kız Eda karakterini canlandırmıştır. Özellikle genç izleyiciler arasında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yılmaz, başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

Özlem Yılmaz'ın resimlerine internet üzerinden ya da onunla ilgili dergi ve haber sitelerinden ulaşabilirsiniz. Kendisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için biyografisini ve filmografisini inceleyebilirsiniz. Eğer başka bir konuda da yardıma ihtiyacınız varsa lütfen belirtmekte çekinmeyin.

Geri