AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Unutulan Microsoft hesabı parolası nasıl sıfırlanır?

SoruCevap

Yeni Üye
Unutulan Microsoft hesabı parolası nasıl sıfırlanır?
Microsoft hesabı, web tabanlı e-posta hizmeti Outlook.com gibi birçok Microsoft cihazına ve hizmetine erişmek için kullandığınız ücretsiz bir hesaptır. Bir Microsofthesabı oluşturduğunuzda, Outlook.com, Yahoo! veya Gmail adresleri de dahil olmak üzere herhangi bir e-posta adresini kullanıcı adı olarak kullanabilirsiniz.

Microsoft Outlook, kullanıcıların cihazlarında e-posta gönderip almasına olanak tanıyan bir e-posta yazılımıdır. Microsoft Outlook, Microsoft Office paketinin bir parçası olarak mevcuttur. Ayrı olarak da mevcuttur. Kurumsal çalışanların çoğu, profesyonel günlerini iş e-postası, takvimler ve kişiler için endüstri standardı olan Microsoft Outlook ile geçirir.

Unutulan Microsoft hesabı parolalarını sıfırlamak için burada adım adım kılavuza bakın.
Unutulan Microsoft hesabı parolasını nasıl sıfırlayacağınız aşağıda açıklanmıştır:
Adım 1: Pencerede, seç ve Şifremi unuttum'u açın.

Adım 2: Ardından kimliğinizi doğrulayın. Doğrulama kodunun gönderileceği seçeneği seçin (E-posta veya Metin) ve ardından İleri'yi seçin.

(Korumanız için, parolanızı sıfırlamaya devam edebilmeniz için Microsoft'un kimliğinizi doğrulaması gerekir.)

Adım 3: Ardından Kodu al'ı seçin.

Adım 4: Şimdi aldığınız kodu yazın ve İleri'yi seçin.

Adım 5: Son olarak, yeni şifrenizi yazın ve İleri'yi seçin.

Not: Parolanızı başarıyla sıfırladığınızda, güvenlik iletişim bilgilerinizi doğrulamak veya bu bilgilerde değişiklik yapmak için bir hatırlatıcı ayarlayabilirsiniz.

Geri