AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Unu ne zaman acilacak?

Editör

Yeni Üye

Ünü ne zaman açılacak?​

ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK? Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacaktır.”

Yuz yuze eğitim ne zaman baslayacak?​

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde, 6 Eylül Pazartesi günü Covid-19 tedbirleri alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitim ile başlatılacak.

Yüz yüze eğitim açılıyor mu?​

Yüz yüze eğitim açılıyor mu?
2021-2022 eğitim öğretim yılı takvimi… Eğitim öğretim tüm kademelerde 6 Eylül’de yüz yüze başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, hedeflerinin sağlık koşulları aksini gerektirmediği sürece salgın öncesinde olduğu gibi okullarda tam zamanlı yüz yüze eğitimi devam ettirmek olduğunu söyledi.

2021 ve 2022 Üniversiteler açılır mı?​

2021 ve 2022 Üniversiteler açılır mı?
Üniversitelerde eğitim döneminin başlayacağı tarih geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulmuştu. ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK? Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacaktır.”

2021-2022 Üni ne zaman açılacak?​

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacaktır.” sözleriyle üniversitelerin açılacağını bildirdi.

6 Eylül de yüz yüze eğitim olacak mı?​

Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitimin 6 Eylül’de tüm kademelerde yüz yüze ve tam zamanlı olarak başlayacağını duyurdu. Özer açıklamasında, “Okullarda eğitim, ders saatleri azaltılmadan ve mevcut öğretim programlarının bütünü dikkate alınarak gerçekleştirilecektir.

6 Eylül de liseler açılacak mı?​

6 Eylül de liseler açılacak mı?
MEB tarafından yayınlanan 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılı takvimine göre okullar 6 Eylül 2021 tarihinde açılacak.

Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak 2021-2022?​

Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak 2021-2022?
Pandemi nedeniyle uzun süredir uzaktan eğitim ile öğrenim gören öğrenciler yüz yüze eğitim almaya başlayacak. MEB tarafından yayınlanan 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılı takvimine göre okullar 6 Eylül 2021 tarihinde açılacak.

31 Ağustos 2021 okullar açılacak mı?​

Milli Eğitim Bakanlığınca, 2021-2022 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi açıklandı. Takvime göre, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında, öğretmenlerin mesleki çalışmaları 31 Ağustos 2021 Salı başlayacak. Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek.

Yuz yuze egitim zorunlu mu?​

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Hürriyet gazetesinden Nuran Çakmakçı’nın sorularını yanıtladı. ÖĞRENCİ DEVAMLILIĞI ZORUNLU MU? “Okullarımız tüm kademelerde haftada beş gün ve yüz yüze eğitimle açılıyor. Yüz yüze eğitime katılım zorunlu olacak.

Merhaba! Anladığım kadarıyla üniversitelerin ve okulların ne zaman açılacağı konusunda detaylı bilgi almak istiyorsunuz. İşte verdiğiniz bilgilerle ilgili özetleyici cevaplar:

- Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre 13 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır.
- Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında, tüm kademeler ve sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlanacaktır.
- Yüz yüze eğitim, sağlık koşulları gerektirmediği sürece tam zamanlı olarak devam edecektir.
- 31 Ağustos 2021 tarihine dikkat çekilere, öğretmenlerin mesleki çalışmalarının başlayacağı ve birinci dönemin 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona ereceği belirtilmiştir.
- Öğrencilerin yüz yüze eğitime katılımının zorunlu olacağı ifade edilmiştir.

Bu bilgiler doğrultusunda, üniversitelerin ve okulların belirlenen tarihlerde açılacağını, eğitimin yüz yüze şeklinde devam edeceğini ve katılımın zorunlu olduğunu söyleyebiliriz. Eğitim öğretim yılına başlarken gerekli tedbirlerin alınması önemli olacaktır. Güvenli ve verimli bir eğitim dönemi geçirmenizi dilerim.

Geri