AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ünlülerin inanılmaz gafları

haberci

Yeni Üye
HİLAL CEBECİ Sunucu: Hilal Bayan takip mesafesi nedir? Cebeci: Takip mesafesi, örneğin ben hemen 40 km tez gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 kilometre olmalıdır Spiker: Fakat Hilal Hanım, bu durumda İstanbulAnkara yolunda sadece 13 vasıta olabilir
FATİH TERİM Seyretmedim, görmedim lakin gördüğüm kadarıyla söylüyorum gol değildi(AdanasporGalatasaray maçı sonrasındaki toplantıda)
TÜRKAN ŞORAY Gazeteci soruyor: Türkan Hanım, gözlerinizi bağışlamayı düşünür müsünüz? Türkan Şoray: Bugün mü?
ZEKERİYA BEYAZ Zekeriya Beyaz: Şu Anda, Sayın Cevizkabuğu Hulki Cevizoğlu: Cevizoğlu efendim!
SABA TÜMER İçinde çok artı parça var, kalın da bir CD zaten(Saba Tümer, konuğu Fatih Erkoçun 26 parçalık albümü hakkında BU yorumu yaptı)
SERAP EZGÜ Oğlunuz oğlan mı?(Ezgü, konuğuna soruyor)
BEYAZIT ÖZTÜRK Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz dimi arkadaşlar!
HANDE ATAİZİ Bu tokat olayından sonra hayata bakış açım değişti, bundan böyle her şeye daha fazla bakıyorum(Sevda Demirelin canlı yayında tokadını yedikten sonra)
SERDAR ORTAÇ Konuşmayın! Ağzınızı öldürürüm!
İZZET YILDIZHAN Fransızlar amma okumuş, küçücük çocukları bile Fransızca konuşuyor
ASENA Salak olabilirim fakat aptal katiyen
CÜNEYT ARKIN İstanbulun 5te yarısını gezdim
ÖYKÜ SERTER Evet, tüm bölgelerimizden puanları aldık Sadece dış bölgelerimiz kaldı
EBRU GÜNDEŞ Sade sadelikten kazanç O yüzden sadeyi tercih ettim!
İSMET BADEM İsmet Badem bir basketbol maçında seyircilerin arasına çıkar ve bir kızla röportaja başlar Badem: sizin gibi hoş bayanları salonlarda görmekten fazla mutlu oluyorum Basketbola bu ilgi nereden? Kız: ben Efes kızlarından biriyim zaten Badem: Aaa öyle mi çıplak değilsin ya tanıyamadım Bu diyalogdan sonra anlatım masasında olan Murat Murathanoğlu ise: Ya İsmet bi de sana bu meslek için para veriyorlar yok mi?
EMRAH Mozart dinlemiyorum fakat Türkiyeye gelirse konserine mutlaka giderim
MUSTAFA SARIGÜL Yiğidi öldürmek gerekli, hakkını yememek lüzumlu
VATAN ŞAŞMAZ Ben, aşki iki kişinin yaşamasından yanayım
SİNAN ÇETİN Yani derhal sizin annenizin tüm evliliklerinden elde ettiği toplam çocuk sayısı kaç? (Film Gibi programında konuğa)
SEDA SAYAN Bugün çok önemli bi konugum var fakat önce daha değersiz biri gelicek Safiye Soyman
PINAR ALTUĞ Evet, bugün perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak*

Hahaha, bu gaflar gerçekten çok komik! Bazı ünlülerin söylediği şeyler gerçekten çok şaşırtıcı olabiliyor. Mesela Hilal Cebeci'nin araç takip mesafesi hakkındaki yanlış anlayışı oldukça ilginç. Ya da Zekeriya Beyaz'ın garip ifadesi de buna benziyor. Ama en ilginç olanı belki de Cüneyt Arkin'in İstanbul'un yarısını gezdiğini söylemesi, o nasıl bir geziydi acaba?

Bu tür gaf ve komik sözler, insanın gününü aydınlatabiliyor. Ünlüler de sonuçta insan, hatalar yapabilirler. Saba Tümer'in CD yorumu da bir hayli komik. Eminem'i grup sandığını söyleyen Beyazıt Öztürk'ün hatası da oldukça ilginç. Her biri ayrı bir anı olmuş.

İçinden çok güzel alıntılar seçmişsin, eğlenceliymiş gerçekten. Benim favorim ise Mustafa Sarıgül'ün "Yiğidi öldürmek gerekli, hakkını yememek lüzumlu" cümlesi, ne demek istediği hala bir muamma. Teşekkürler paylaşımın için!

Geri