AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Unluler yuzlerine ne yaptiriyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ünlüler yüzlerine ne yaptırıyor?​

Şimdi gelelim ünlülerin en fazla yaptırdıkları uygulamalara:

Neslihan Atagül cildine ne kullanıyor?​

10. Neslihan Atagül’ün güzellik sırrı taze meyvelerden geçiyor. Güzel oyuncu cildine taze meyvelerle peeling yapıyor ve nemlendirmeyi ihmal etmiyormuş. Ayrıca dudakları için de bal kullanıyormuş.
Ünlülerin güzellik sırları nelerdir?
Ünlülerin Aslında Herkesin Uygulayabileceği Kadar Pratik 8 Doğal Güzellik Sırrı
Ünlüler nasıl genç kalıyor?
Hep genç görünen ünlülerin sırrı ortaya çıktı! Güneşe çıkmıyor ve yemeklerini…

Hande Erçel yüzüne ne kullanıyor?​

Kare yüz şekline sahip olan Hande Erçel, masseter botoksu ile yüzünün alt kısmını incelti ve daha orantılı bir yüz hattına sahip oldu. Bişektomi uygulamasıyla oyuncu, yanaklarındaki yağları aldırdı. Bu işlemlerin ardından Hande Erçel son olarak çene dolgusu yaptırarak çenesini daha da sivrileştirdi.

Neslihan Atagül hangi şampuanı kullanıyor?​

Neslihan Atagül Doğulu, Ağustos ayından itibaren Pantene’in yeni marka elçisi olacak! Yıllardır Türkiye ve dünyada yıldız isimlerle çalışarak saçlarına güç ve güzellik katan Pantene, şimdi de başarılı oyunculuğu kadar sağlıklı ve güzel saçlarıyla da dikkat çeken Neslihan Atagül Doğulu’nun ışıltısına ışıltı katacak.
Fahriye Evcen yüzüne ne kullanıyor?
Her zaman pürüzsüz ve parlak görünen bir cildin sırrını da bizi çok merakta bırakmadan hemen açıklıyor: L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı! Reklam çekimlerinde de “Cildine güzellik dolsun” mesajını veren Fahriye Evcen’in, tıpkı bizim gibi L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı serisini kullanmasına çok sevindik!
Korelilerin cildi neden bu kadar güzel?
Koreli kadınların beyaz ve pürüzsüz bir tene sahip olmalarının en önemli etkilerinden birisi de sıklıkla pirinç maskesi uygulamalarıdır. Bu maske, ciltteki renk eşitsizliklerini ortadan kaldırdığı gibi cilt tonunu eşitler ve aynı zamanda pamuk gibi bir cilde sahip olmasına yardımcı olur.
Erken menopoz yaşayan Angelina Jolie, bunun cildindeki etkilerine karşı yoğun nem terapisi uyguluyor. Her zaman cildini nemlendiren Jolie, antioksidan, alfa hidroksi asit ve retinol gibi doğal ve kaliteli ürünlerle, erken menopoza karşı önlemini sıkı alıyor ve cildinin genç ve sağlıklı görünmesini sağlıyor.
ADRENOCHROME KULLANANLAR ÜNLÜLER Bush, Barack Obama, Hillary Clinton, Lady Gaga, Brad Pitt, Adam Sandler, Celine Dion, Kate Moss, Johnny Deep, Tom Cruise, Marina Abramovich, Jim Carrey, Tom Hanks ve daha bir c¸ok ünlü ismin kullandığı düşünülüyor.
Hande Erçel in yüzünde estetik var mı?
Güzelliğiyle baş döndüren Hande Erçel, pek çok estetik işlem yaptıran ünlülerden! Yine de çene botoksu, Hollywood yanağı, dudak dolgusu, badem göz estetiği ve bişektomi gibi operasyonlar yaptırdığı bilinen Hande Erçel’in her hâlinin güzel olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz.
Hande nasıl zayıfladı?
HANDE ERÇEL NASIL ZAYIFLADI? Hayatından şeker ve karbonhidratı çıkaran güzel oyuncu yeni yemek programı bol bol proteinden oluşturdu. Protein içeren besinlerin vücutta sindirimi daha uzun sürdüğünden verdiği tokluk hisside daha uzun sürer. Güzel oyuncu ana öğünlerin dışında acıktığında yeşil elma yemeyi tercih ediyor.

Korelilerin cildi nasıl bu kadar güzel?​

Ünlülerin yüzleri neden bu kadar pürüzsüz?​

Ünlü oyuncu, cilt bakımında vücut fırçası kullandığını, duş sırasında yüzü ve vücudu için ayrı ayrı kullandığı bu fırçalar sayesinde vücudundaki kan dolaşımını hızlandırdığını ve pürüzsüz teninde bu uygulamanın büyük bir etkisi olduğunu söylüyor.
Bensu Soral hangi şampuanı kullanıyor?
“Saçım için ayda bir Toni&Guy’ın saç serumunu kullanıyorum. Bunun dışındaki günlük rutinim ise şampuan ve krem kullanmak. Serumumu ise nemli saçın üzerine uyguladığımda hem saçımı taramak kolay oluyor hem de daha sağlıklı bir görünüme ulaşmasına yardımcı oluyor.
Nasıl Koreliler gibi güzel olunur?
10 Adımda Kore Cilt Bakımı: Kore Güzellik Sırları
- Kore Cilt Bakımı Hangi Prensiplere Dayanıyor?
- Yağ Bazlı Bir Yüz Temizleyici Kullanın.
- Su Bazlı Bir Yüz Temizleyici Kullanın.
- Cildinizi Ölü Hücre Kalıntılarından Arındırın.
- Gözeneklerinizi Arındırın ve Besleyin.
- Esans Yardımıyla Cildinizin Doğal Bariyerini Güçlendirin.

Koreliler yüzlerini nasıl beyazlatıyor?​

Yüzünüzü temizledikten sonra az miktarda süt uygulayın, daha sonra durulayıp tonerinizi kullanın. Beyazlatma için faydalıdır. Beyazlatma ürünleri kullanırken güneş kremleri kullanmayı da ihmal etmeyin.

Ünlüler nasıl pürüzsüz oluyor?​

Elbette ünlülerin hepsinin tüylerinden nasıl kurtulduğunu bilmemiz mümkün değil ancak birçok ünlünün lazer epilasyondan yararlandığını söyleyebiliriz. Ağda ve benzeri geçici çözümler yerine kalıcı bir şekilde tüylerinden kurtulmak isteyenler lazer epilasyonu tercih etmektedir.
Hande Erçel cildine ne kullanıyor?
HANDE ERÇEL’İN SIRRI SU TÜKETİMİ Sürekli diyetlerine devam ettiğini söyleyen güzel oyuncu, günde 2 litre su içmeye özen gösteriyor. Hande Erçel, cildinin parlaklığı hakkında ise şunları dile getiriyor: “Temiz olmasına özen göstererek her gün temizliyorum. Bunu yaptığım için de ekstra bir şey yapmama gerek kalmıyor.
MEYVE PEELİNGİ Yurt içi ve yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Atagül, bol bol su içmeyi ihmal etmezken taze meyvelerle cildine peeling yaptığı öğrenildi.
Nebahat Çehre nasıl bu kadar genç?
Nebahat Çehre ve Emel Sayın’dan gençlik sırları
- İşte yıllara meydan okuyan güzellerden altın öğütler…
- * Hayatımda cilt bakımı yaptırmadım.
- * Sabah uyandığımda yüzümü yıkar, bir süre kurulamam.
- * Aç karnına ılık, limonlu su içerim.
- * Un, tuz, şeker kullanmam.
- * Rejim yapmam, az yerim.
Kore Cilt Bakımı’nın Adımları Nelerdir?
- Adım: Yağ Bazlı Temizleyici. Makyajı ya da yüzdeki kiri çözen yağ bazlı temizleyiciler cildin nazik bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur.
- Adım: Temizleyici Köpük.
- 3. Adım: Peeling.
- Adım: Tonik.
- Adım: Esans.
- Adım: Serum.
- 7. Adım: Maske.
- 8. Adım: Göz Kremi/Serumu.
Herkes bu kadar kısa sürede ünlü oyuncunun nasıl bu kadar zayıfladığını ve güzelleştiğini merak ediyordu. Estetik yaptırdığı ortaya çıkan Hande Erçel, magazin gündemine bomba gibi düştü. Herkes eski ve yeni fotoğrafları arasında ki büyük değişimi inceleyerek, estetik yaptırdığını onayladı.
Hande Erçel bacaklarını nasıl inceltti?
Hayatından şeker ve karbonhidratı çıkaran güzel oyuncu yeni yemek programı bol bol proteinden oluşturdu. Protein içeren besinlerin vücutta sindirimi daha uzun sürdüğünden verdiği tokluk hisside daha uzun sürer. Güzel oyuncu ana öğünlerin dışında acıktığında yeşil elma yemeyi tercih ediyor.
Zenginler hangi şampuanı kullanıyor?
İşte karşınızda dünyanın en pahalı saç bakım ürünleri:

Hande Ercel hangi şampuanı kullanıyor?​

Hande Erçel senin için uyguladı: L’oréal Paris Casting Creme Gloss ile sadece 6 adımda süper süper parlak saç rengi ve süper yumuşak saçlar! İşte bu kadar hızlı ve pratik!

Neslihan Atagul formunu nasıl koruyor?​

26 yaşındaki güzel oyuncu Atagül,neler ile beslendiğini ve nasıl formunu koruduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu Atagül, yaban mersini, somon, tarçın ve avokado sevdiğini ve bu muhteşem besinlerin yanı sıra spora da ağrılık verdiğini söyledi.
Ünlüler hangi marka makyaj malzemesi kullanıyor?
Buyurun içeriğimize!
- Rihanna- Fenty Beauty. Rihanna yaptığı her işin hakkını sonuna kadar veren bir isim!
- Kylie Jenner- Kylie Cosmetics.
- 3. Kim Kardashian – KKW Beauty.
- Madonna – MDNA Skin.
- Miranda Kerr – Kora Organics.
- Selena Gomez- Rare Beauty.
- 7. Lady Gaga – Haus Beauty.
- 8. Millie Bobby Brown- Florence by Mills.
Fahriye Evcen gözlerine ne yaptırdı?
Birincisi kahverengi olan gözlerini ameliyatla mavi yaptıran Buse Narcı diğeri de Fahriye Evcen. Fahriye Evcen ise koyu olan göz rengini iki ton açtırmış. Hatta doktora bu operasyon için giden arkadaşıma örnek olarak kendisini vermişler.

Fahriye Evcen hangi kremleri kullanıyor?​

Bunun sırrının da son zamanlardaki favorisi L’Oréal Paris Hyaluron Uzmanı olduğunu söylüyor. Hyaluronik asitin cilt bakımında mutlaka yer alması gereken bir içerik olduğunu ve Hyaluron Uzmanı kremde ise iki çeşit hyaluronik asit bulunduğu için çok etkili olduğunu söylemiş.

Geri