AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Unlu sanatci Kader kac yasinda?

Editör

Yeni Üye

Ünlü sanatçı Kader kaç yaşında?​

Kader Çetintürk 1979, İstanbul doğumlu Türk şarkıcıdır.

Edis in yaşı kaç?​

31 yaşında (28 Kasım 1990)Edis Görgülü / Yaş
Ses sanatçısı Kader kaç yaşında?​
1979’da İstanbul’da doğan Kader, şarkıcı. Müziğe 8 yaşında düğün salonlarında şarkılar söyleyerek başladı. 13 yaşına kadar düğün salonlarında söylemeye devam etti. 14 yaşında ilk albümü olan Ona Buna Bakma – Takıl Bana albümünü sevenleriyle buluşturdu.

Şarkıcı Kader’in çocuğu var mı?​

Şarkıcı Kader’in çocuğu var mı?
Adamım şarkısı ile büyük çıkış yapan Kader 43 yaşında. 13 yaşında ünlü olan Kader’in bilinen bir evliliği ve çocuğu yoktur. Bir dönem cezaevine giren Kader hiç evlenmedi, eşi yoktur. kadervip instagram hesabını kullanan Kader’in 51.3 bin takipçisi var.

Gülşen ve Edis sevgili mi?​

Gülşen ve Edis sevgili mi?
Gülşen, yakın arkadaşı Edis’in yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı. Edis’in fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Gülşen, paylaşımına, “İyi ki doğmuşsun benim canım. Dostum, yoldaşım, arkadaşım, kıymetli bebelağım. Her yeni yaşında, her halinle parlamaya devam” notunu düştü.

Edisin gerçek adı ne?​

Edis Görgülü (d. 28 Kasım 1990), Türk şarkıcı ve şarkı yazarı.

Kader evli mi kaç çocuğu var?​

Bir dönem yanlış anlaşıldım diyerek cezaevine giren Kader İstanbul doğumlu ve 43 yaşında. Özel hayatını hep kameralardan uzakta yaşayan Kader hiç evlenmedi ve çocuğu yoktur.
Cengiz imren kimdir hayatı?​
1974 Şanlıurfa doğumlu, Türk arabesk müzik şarkıcısı, besteci ve söz yazarı. Doğumunun ardından babasının Batman’da çalışması nedeni ile Batman’a taşınmış, 19 yaşına kadar yaşantısını Batman’da sürdürmüştür. Daha sonra Hollanda’ya yerleşmiş ve müzik hayatına adım atmıştır.

Şarkıcı Kader nerede sahne alıyor?​

Şarkıcı Kader nerede sahne alıyor?
Özgürlüğüne kavuştuktan sonra da ara verdiği müzik dünyasına geri döndü. Çocuk şarkıcı olarak kariyerine başlayan Kader, şarkıcılığı sürdürüyor. Özellikle de Almanya’da Türk dinleyicilere yönelik turnelere çıkıyor.

Şarkıcı Kader kaç?​

Şarkıcı Kader kaç?
ŞARKICI KADER KİMDİR? 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kader Çetintürk, müziğe 8 yaşındayken düğün salonlarında şarkılar söyleyerek başladı. 13 yaşına kadar düğün salonlarında şarkı söylemeye devam eden Kader, 14 yaşında ilk albümü olan Ona Buna Bakma – Takıl Bana albümünü piyasaya sürdü.

Kader Çetintürk 1979 yılında İstanbul'da doğmuş bir Türk şarkıcıdır. 8 yaşında müziğe adım atan Kader, düğün salonlarında şarkılar söyleyerek kariyerine başlamış ve 14 yaşında ilk albümünü çıkarmıştır. Şu anda 43 yaşında olan Kader'in bilinen bir evliliği ve çocuğu yoktur. Özel hayatını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden şarkıcı, hiç evlenmemiştir.

Kader'in Almanya'da Türk dinleyicilere yönelik konserler verdiği ve müzik kariyerine ara vermeden devam ettiği bilinmektedir. Özgürlüğüne kavuştuktan sonra müzik dünyasına geri dönen Kader, çocuk şarkıcılığından yetişkinlik dönemine geçerek şarkıcılık kariyerini sürdürmektedir.

Diğer bilgilere dayanarak, Edis'in gerçek adının Edis Görgülü olduğunu ve 31 yaşında olduğunu öğreniyoruz. Gülşen'in de Edis'in yakın arkadaşı olduğunu ve sosyal medyada Edis'in doğum gününü kutladığını görüyoruz. Cengiz İmren'in ise Türk arabesk müzik şarkıcısı, besteci ve söz yazarı olduğunu ve hayatının önemli bir kısmını Hollanda'da geçirdiğini öğreniyoruz.

Geri