Ünlü müzisyen Gökhan Kırdar iç kanama geçirdi!

haberci

Yeni Üye

Ünlü müzisyen Gökhan Kırdar iç kanama geçirdi!​

Yaptığı çok sayıda dizi ve film müziği ile üne kavuşan başarılı müzisyen Gökhan Kırdar, iç kanama geçirdiğini duyurdu.
143803484-gokhan-1.jpg

143803968-gokhan-2.jpg

143804624-gokhan-3.jpg

143804077-gokhan-4.jpg

143803609-gokhan-5.jpg

Sanatçı Gökhan Kırdar, geçtiğimiz hafta perşembe akşamı iç kanama geçirdiğini duyurdu. Sol akciğerinde kanama yaşadığını açıklayan Kırdar, sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"Üstüme Basıp Geçme", "Yerine Sevemem", "Kurtalar Vadisi", "Cendere" ve "Öldüm de Uyandım" şarkılarıyla bilinen sanatçı Gökhan Kırdar, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
Paylaşımında Bolu'da yaşanan yangın faciasında hayatını kaybedenler için baş sağlığı diledi.
Gökhan Kırdar, söz konusu sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Önceki Perşembe akşamı gerçekleşen sol akciğerimdeki iç kanama ve yaşamakta olduğum zatürre nedeniyle bir süredir paylaşım yapamadığım için üzgünüm. Yangında kaybettiğimiz yavrularımız ve insanlarımız için ayrıca çok hüzünlüyüm. Sevenlerime ve hayranlarıma sağlık dilekleriniz için sonsuz teşekkürler ederim. Yeniden nefes alabilmek güzel ve yakında yeniden kavuşacağız dilerim."

Sanatçı Gökhan Kırdar'ın iç kanama geçirerek yaşadığı zorlu süreci sosyal medya hesabından duyurduğu haber çok üzücü. Öncelikle sağlığına kavuşması için dualarımızı göndermek ve bir an önce iyileşmesini temenni etmek gerekir. Sanat camiasında çok sevilen ve başarılı bir müzisyen olan Gökhan Kırdar'ın bu zorlu süreçte sağlığına kavuşacağına ve yeniden eserlerini seslendireceğine inanıyorum.

Gökhan Kırdar'ın yangın faciasında hayatını kaybedenler için başsağlığı dilediği paylaşımı da çok anlamlı ve duyarlı bir jest. Hem kendi sağlık sorunlarıyla uğraşırken hem de toplumsal acılara duyarlılığını göstermesi takdire şayan.

Umarım Gökhan Kırdar en kısa sürede sağlığına kavuşur ve bizlere müziğiyle tekrar mutluluk ve keyif verir. Ona ve tüm sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.