AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Universiteye hazirlik icin hangi yayinlar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Üniversiteye hazırlık için hangi yayınlar?​

İşte en iyi YKS kitap listesi:
- Limit Yayınları – TYT Limit El Kitabı
- Hız ve Renk Yayınları – Paragraf Hız Soruları
- Palme Yayınları – TYT Fen Bilimleri Soru Seti- 3 Kitap.
- Benim Hocam Yayınları – TYT Türkçe Video Ders Notları
- Barış Ayhan Yayınları – Matematik Konu Anlatımlı Fasiküller Serisi Kaf.

TYT Türkçe hangi kitap önerileri?​

TYT Türkçe Konu Anlatım Öneri
- TYT Türkçe TEK Serisi Konu Anlatımlı Yayın Denizi Yayınları
- Benim Hocam TYT Türkçe Video Ders Defteri.
- Palme Yayınları TYT Türkçe Konu Anlatımı
- Benim Hocam TYT Türkçe Soru Bankası
- Karekök Yayınları TYT Türkçe Soru Bankası
- Limit Yayınları TYT Türkçe Soru Bankası

Yeni YKS kitapları ne zaman çıkar?​

Yeni YKS kitapları ne zaman çıkar?
YKS Kitapları için yeni basım yayınları Yıl içerisinde Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında çıkmaktadır. YKS Kitaplarını satın alırken Her zaman yeni basım olmasına dikkat ediniz. YKS Sınav konularında bir değişiklik yapılmamışsa satın alacağınız yayının yeni ya da eski basım olması çok da önemli değildir.

Üniversiteye hazırlık için ne yapılmalı?​

YKS Çalışma Taktikleri
- Hangi ders olursa olsun temelinizin olmadığını düşünüyorsanız mutlaka sıfırdan başlamalısınız.
- Birden fazla kaynak edinmenizde fayda var.
- Konu çalıştıktan sonra mutlaka soru çözün.
- Haftada en az 1 veya 2 deneme çözmenizi tavsiye ederiz.
- Kendiniz ait bir çalışma programı mutlaka olmalı.

Limit Yayınları zor mu?​

sınav kitapları yayınlayan yayınevi. zor ama aşırı gereksiz soruları barındıran yayınevi . türkçe soru bankasında ise ösym tarzında kaliteli sorular yer alır. yks sınavına girecek herhangi birinin türkçe soru bankası alması ona çok şey katacaktır. …

TYT AYT Nedir 2021?​

TYT AYT Nedir 2021?
TYT (Temel Yeterlilik Testi), öğrencilerin sahip oldukları temel yeterliliklerini ölçen birinci oturum sınavıdır. AYT (Alan Yeterlilik Testi) ise öğrencilerin kendi alanlarında sahip oldukları başarılarını ölçen ikinci oturum sınavıdır.
En İyi 12 YKS Kitabı
- Limit Yayınları – TYT Limit El Kitabı
- Hız ve Renk Yayınları – Paragraf Hız Soruları
- Palme Yayınları – TYT Fen Bilimleri Soru Seti- 3 Kitap.
- Benim Hocam Yayınları – TYT Türkçe Video Ders Notları
- Barış Ayhan Yayınları – Matematik Konu Anlatımlı Fasiküller Serisi Kaf.

LGS hangi yayınlar iyi?​

Bilfen Yayınları PRO&BİL ve PROEST Soru Bankaları

En iyi TYT kitabı hangisi?​

En İyi YKS Kitabı Öneri Listesi
Sıra | Yayınevi/Ders | İyiÖneri Puanı
1 | Karekök YKS Geometri | 10/9.9
2 | 3 4 5 Yayıncılık Matematik | 10/9.9
3 | 3 4 5 Yayıncılık Edebiyat | 10/9.9
4 | Palme Yayıncılık Biyoloji | 10/9.8

Üniversite hazırlık için neler yapılmalı?​

Üniversite hazırlık için neler yapılmalı?

LGS soruları hangi yayınevi ile benzer?​

LGS’ye hazırlıkta bütün branşlarda iddialı olan Av Yayınları, özellikle hazırladıkları soruların gerçek sınavda benzerlik göstermesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Örneğin Av Yayınları’nın 2020-2021 yılında hazırladığı soruların pek çoğu, gerçek sınavda neredeyse bire bir aynıydı.

LGS sınavına nasıl hazırlanılır?​

Sınav için matematik çalışırken yeni nesil sorular çözmek önemlidir fakat soru çözümü öncesinde konu çalışması yapılmalıdır. Konu anlatım kitapları ve videoları sayesinde konu çalışmak kolaylaşmıştır. Özel ders veya kurslar aracılığıyla konu çalışmak da mümkündür.

Limit Yayınları zor mu kolay mı?​

Limit Yayınları zor mu kolay mı?
cidden zordur, ama kesinlikle çözülmesi gerek bir branş denemesidir. video çözümlerini iyi buldum. eğer dil bilginiz eksikse ya da paragrafta çok yanlış çıkartıyorsanız çözmeyin. bir tane dil bilgisi denemesi ve paragraf denemesi alın. sözel derslerde( özellikle türkçe ve coğrafyada) iyi işler çıkartan yayınevidir.

Üniversiteye hazırlık sürecinde hangi yayınları kullanmak gerektiği önemli bir konudur. Yayın seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar konusunda önemli ipuçları verilmiş. Örneğin, TYT Türkçe için önerilen kitaplar arasında bulunan Benim Hocam Yayınları ve Palme Yayınları gibi seçenekler, konu anlatımları ve sorularıyla öğrencilere fayda sağlayabilir. Ayrıca, yeni YKS kitaplarının çıkış zamanlarına dair bilgilere de yer verilmiş. Yıl içerisinde Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında yeni basım kitapların çıktığı bilgisi paylaşılmış.

Üniversiteye hazırlık sürecinde takip edilmesi gereken adımlar da belirtilmiş. Temelin olmadığı derslerde sıfırdan başlamak, birden fazla kaynak kullanmak, konu çalıştıktan sonra soru çözmek gibi stratejilerin önemli olduğu vurgulanmış. Ayrıca, haftalık deneme sınavlarına katılmak ve düzenli çalışma programı oluşturmak da etkili bir çalışma taktiği olarak önerilmiş.

Diğer bir konu olan Limit Yayınları hakkında hararetli bir tartışma devam ediyor. Yayınevinin türkçe soru bankasında kaliteli ve ösym tarzında sorular bulunduğu belirtilirken, bazı kullanıcılar zorluğundan şikayet etmiş. Her yayınevinde olduğu gibi farklı kullanıcı deneyimleri doğrultusunda tercih yapılması önem taşıyor.

LGS hazırlığı ve yayın tercihleri ile ilgili bilgiler de paylaşılmış. Özellikle Av Yayınları'nın LGS'ye hazırlıkta benzerlik gösteren sorular hazırladığı ve bu yönüyle tercih edilebilir olduğu belirtilmiş. Matematik çalışmaları ve konu çalışmalarının önemine vurgu yaparak, hazırlık sürecinde doğru stratejilerin izlenmesi gerektiği hatırlatılmış.

Son olarak, Limit Yayınları'nın zorluğuyla ilgili görüşler paylaşılmış ve kitabın içeriği hakkında bilgi verilmiş. Dil bilgisi eksikliği durumunda veya paragraflarda zorlananlar için işin kolay olmayabileceği belirtilmiş. Yorumlardan da anlaşılacağı üzere, her öğrencinin çalışma alışkanlıkları ve seviyesine göre yayın tercih etmesi gerekebileceği önemli bir nokta olarak karşımıza çıkıyor.

Geri