- Konu Yazar
Üniversite yaz okulunda en fazla kaç ders alınır?
Yaz okulunda en fazla kaç ders alınabilir. Yaz okulunda öğrenci 12 saate karşılık gelen sayıda ders seçebilir. Örneğin her biri 2 saat olan derslerden 2*6=12 saat olmak üzere toplam en fazla 6 ders seçebilecektir.Yaz okulunda en fazla kaç kredi alınabilir?
Yaz Okuluna kayıt yaptıran her öğrenci toplam en fazla 13 kredilik/20 AKTS’lik ders alabilir; ancak, bir dersin kredi saatinin 13’ün/AKTS’sinin 20’nin üzerinde olması halinde sadece bu ders alınabilir.
Yaz Okulu geçme notu kaç?
AÖF yaz okulu geçme notu kaç? Genel Not Ortalaması (GNO) 2,00’ın altında olan öğrenciler, koşullu geçtikleri dersleri yani CD, DC ve DD harf notu aldıkları ders/dersleri AÖF yaz okulunda alabiliyor. Başarı notu alt sınır değeri 35’tir.
Yaz Okulu Genel ortalamaya nasıl katılır?
Yaz Okulunda alınan bir dersten öğrenci kalmış ise bu ders öğrencinin Genel Not Ortalamasını etkiler mi? Yaz öğretiminde alınan tüm notlar genel not ortalamasına dâhil edilir.Yaz Okulunda kaç ders alınır 2021?
Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla beş ders seçebilir. o Not Durum Belgesinde; genel not ortalaması 2,00 veya 2,00’nin üzerinde olan öğrenciler, FF harf notu olan ve/veya hiç almadığı ders/derslerden, en fazla beş ders seçebilir. borçlarını 26 Temmuz-06 Ağustos 2021 tarihlerinde ödeyebilecektir.
Yaz Okulunda alttan kaç ders alınır?
3.Yaz Okulunda en fazla kaç tane ders alınabilir? Kredi ve saat sınırlaması olmaksızın 4 ders alınabilir. Alttan ve hali hazırdaki sınıfındaki dersler alınabilir. Üst sınıflardan ders alınmaz.
Yaz Okulunda öğrenciler öncelikle tekrarlamak zorunda oldukları dersleri almak kaydıyla, en fazla 20 AKTS, yaz okulu sonu itibariyle mezun olabilecek öğrenciler ise en fazla 25 AKTS kredilik derse kayıt yaptırabilir. …
Yaz okulu 2021 kaç ders alınır?
Yaz okulunun amacı nedir?
MADDE 1 – Yaz Okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında kalan, yaz tatili ayları içerisinde uygulanan ve üniversitenin eğitim-öğretim fırsatlarının yaz aylarında da değerlendirilmesiyle, eğitim-öğretim verimliliğini artırmayı amaçlayan ve öğrencilerin daha kısa sürede mezun olabilmelerine olanak sağlayan, çift anadal ve …