AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Universite internet uzerinden kayit nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Üniversite internet üzerinden kayıt nasıl yapılır?​

Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınıyor. YÖK’ün e-Devlet üzerinden sunduğu “turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit” adresi üzerinden üniversite e-kayıt işlemi gerçekleştirilir.

Atatürk Üniversitesi yeni kayıt nasıl yapılır?​

e-Kayıt kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, https://www.turkiye.gov.tr adresinde ‘e-hizmetler’ bölümünde yer alan ve ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ başlığı altında bulunan ‘Üniversite E-Kayıt’ seçeneğini aracılığı ile kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerdir.
Üniversiteye yeni kayıt nasıl yapılır?
Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınacak. Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.
Açıköğretim üniversite kayıtları nasıl yapılır 2021 Atatürk Üniversitesi?
YKS sonuçları ile Fakültemize yerleştirilen öğrenciler kayıt işlemlerini 04-08 Eylül 2021 tarihleri arasında e-Devlet kapısı üzerinden elektronik olarak yapabilirler. Fakültemize kayıt yaptıracak olan öğrenci adayları için en kolay ve kısa yol e-Devlet üzerinden kayıt yaptırmaktır.

Açık üniversite kayıt Nasıl Yapılır 2022?​

Öğrenciler 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ile 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 22:00’ye kadar işlemlerini yapabilecekler. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Üniversite kayıt ücreti ne kadar?​

Üniversite harçlarına zam geldi. Üniversite harçları yüzde 10 zamlandı. Üniversite öğrencilerinin 2021-2022 eğitim-öğretim yılında ödeyeceği katkı payları arttı. Resmi Gazete’de dün yayımlanan karara göre tıp fakültelerinde öğrencilerin ödeyeceği harç 642 TL’den 706 TL’ye, hukukta 340 TL’den 374 TL’ye çıkarıldı.
e-Devlet üzerinden e kayıt nasıl yapılır?
www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet şifreniz ile giriş yaptıktan sonra, sitede bulunan arama kutucuğuna üniversite ‘e-Kayıt’ yazarak kayıt işlem sayfasına erişebilirsiniz. Kayıt işlemlerini gerçekleştirmek için kişisel bilgilerinizin e-posta veya telefon numarası ile onaylanmış olmalıdır.

Geri