- Konu Yazar
Unilever Türkiye Sahibi Kim?
İkili yapıdan kurtulmak isteyen gıda ve kozmetik devi, Rotterdam’daki merkezini Londra’ya taşıdı. İngiltere kökenli Lever Brothers ile Hollandalı Dutch Margarine Unie’nin birleşmesi sonucu 1 Ocak 1930’da kurulan Unilever, o günden bu yana dünya çapında faaliyet gösteren İngiliz – Hollanda şirketi oldu.Unilever Türkiye’deki fabrikaları nerede?
Konya’da ev ve kişisel bakım ürünlerimizi ürettiğimiz fabrikalarımız, Karadeniz’de toplam üç tane Lipton fabrikamız, İstanbul Tuzla’da da Knorr ve Lipton ürünlerini ürettiğimiz bir fabrikamız var. Fabrikalarımızda mühendis işe alımlarımız Unilever kariyer web sitesinden merkezi olarak yapılıyor.Ali Fuat orhanoğlu kimdir?
Ali Fuat orhanoğlu kimdir?Orhonoğlu, 1 Kasım 2021 itibarıyla Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran Ev Bakım Kategorisinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Ali Fuat Orhonoğlu, Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunudur. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Ebru Şenel Erim kim?
Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olan Ebru Şenel Erim, Unilever’deki görevine 1995 yılında Beslenme Uzmanı olarak başladı. 1999 yılında Beslenme Müdürlüğü görevine atanan Erim, 2004 yılı itibarıyla Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini üstlendi.Mehmet Altınok Kimdir?
1960 Bursa Harmancık doğumlu. İlk, orta ve üniversite eğitimini Bursa´da yapmıştır. Bursa İlahiyat Fakültesini bitirdikten sonra Yalova Lisesi, Bahçelievler İlköğretim Okulu, Fatih Sultan Mehmet Lisesi ve Özel Asiller Lisesi’nde öğretmen ve yönetici olarak görev yapmıştır.Unilever Türk markası mı?
Unilever Türk markası mı?Biz Unilever’iz Dünya çapında 148.000 çalışanı, 190 ülkede 400’ün üzerinde markası ve dünyanın dört bir yanında binlerce hissedarı olan %100 halka açık, şeffaf, uluslararası ve Hollanda-İngiliz menşeli bir şirketiz.
100 yılı aşkın süredir Türkiye’deki faaliyetlerini sürdüren Unilever, yeni fabrika yatırımı ile ev bakım ve kişisel bakım ürünleri kategorilerinde toplam üretim kapasitesini 750 bin tona çıkaracak. Fabrikada Unilever’in OMO, Domestos, Yumoş, Cif, Rinso, Elidor, Clear, Dove gibi tanınan markalarının üretimi yapılacak.
Markalarımız
- Algida.
- Axe.
- Calve.
- Carte d’Or.
- Cif.
- Clear.
- Cornetto.
- Domestos.
Unilever müdür?
Unilever müdür?Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Harm Goossens’ın yerine; Dondurma, İçecek ve Gıda Kategorilerinden Sorumlu Bölge Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Mustafa Seçkin atandı.