AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Uni tercih gunleri ne zaman?

Editör

Yeni Üye

Üni tercih günleri ne zaman?​

02-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Online Üniversite Tercih Fuarı tüm Türkiye genelinde aday öğrencilerin katılımına açık olacaktır. Normalleşme süreci ile birlikte 2021 Üniversite Tercih Fuarları hibrit sistemle hem fiziki hem de online olarak yapılacaktır.

Tercih Fuarı nedir?​

İlk olarak İstanbul ile başlayan Üniversite Tercih Fuarları, halen devam etmekte olup 2021 Tercih Döneminde : Bursa, İstanbul , Ankara, İzmir, Antalya ve Adana olmak üzere 5 ilde gerçekleştirilmekte ve Türkiye genelindeki Üniversite Adaylarıyla Üniversitelerimizi aynı çatı altında buluşturan Türkiye’nin ilk tercih ve …

Üniversite Fuarı 2022 ne zaman?​

Üniversite Fuarı 2022 ne zaman?
2022 İstanbul Üniversite Tanıtım Günleri Başlıyor! 02-03 Mart 2022’de Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezi’nde!

Online üniversite Tercih Fuarı nedir?​

Online üniversite Tercih Fuarı nedir?
Tek tıkla bütün üniversite ve bölümlere ulaşabilir, üniversite yetkilileriyle anında canlı görüşmeler yapabilirsiniz. Ayrıca tercih uzmanlarıyla online görüşüp tercih danışmanlığı hizmeti alarak üniversite tercihlerinizi doğru ve hatasız yapabilirsiniz. Fuar tamamıyla ücretsizdir.

Tercih çadırları kaça kadar açık?​

Türkiye’nin dört bir yanından gençlerin çağrısına açık olan 0212 153 00 00 numaralı tercih hattı, 08.30- 00.00 saatleri arasında hizmet verecek. Ayrıca 153 Beyaz Masa çağrı merkezini arayan engelli veya hasta durumda olan gençlerin evlerine ya da hastanelere gidilerek bu hizmetten yararlanmaları sağlanacak.

Üniversitelerin tanıtım günleri ne zaman?​

Bireysel görüşmelerin yanı sıra, 2-11 Ağustos 2021 tarihleri arasında Zoom üzerinden üniversite tanıtım günleri düzenlenecek.

Istanbul Tercih Fuarı ne zaman?​

Istanbul Tercih Fuarı ne zaman?
EKET Fuarcılık’ın gelenekselleşen “Üniversite Tercih Fuarları” onuncu yılında 05-11 Ağustos tarihleri arasında 6 ilde gerçekleşecektir.

IEFT Fuarı ne zaman?​

IEFT Fuarı ne zaman?
23 – 24 Ekim 2021 – İstanbul (Avrupa Yakası) | IEFT.

Online üni tercih nasıl yapılır?​

Üniversite Tercihlerin İşlemlerinin Yapılma Şekli Üniversite tercihi yapacak olan aday T.C kimlik no.su ve aday şifresi ile birlikte ÖSYM tarafından hazırlanan aday işlemlerinin yapıldığı sisteme giriş yaparak tercihlerinin son şeklini oluşturup ÖSYM’ye gönderecektir.

Üniversitelerin tanıtım günleri ne zamandır?​

bazı üniversitelerde okulun öğrencileri ile birlikte öğretim elemanlarının da görevlendirildiği, her sene yaz aylarında kampüslere canlılık getiren pazarlama etkinliği.

Istanbul Üniversitesi Tanıtım Günleri 2021 ne zaman?​

Istanbul Üniversitesi Tanıtım Günleri 2021 ne zaman?

Istanbul yurtdışı eğitim fuarı ne zaman?​

Istanbul yurtdışı eğitim fuarı ne zaman?

IEFT Fuarı 2022 ne zaman?​

20 Farklı Ülkeden, 50 Üniversite, Kolej ve Dil Okulunun Katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi Harbiye’de gerçekleşecek..

2021 Üniversite Tercih Fuarları, normalleşme süreciyle birlikte hibrit sistemle gerçekleştirilecek. Bu fuarlar 02-11 Ağustos tarihleri arasında Zoom üzerinden düzenlenecek ve Türkiye genelinde aday öğrencilerin katılımına açık olacaktır. Ayrıca İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana gibi illerde fiziki ve online olarak gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Online Üniversite Tercih Fuarı, adaylara bütün üniversiteler ve bölümlere tek tıkla ulaşma imkanı sunarak, üniversite yetkilileri ve tercih uzmanlarıyla canlı görüşme yapma şansı tanır. Ayrıca üniversite tercihlerini doğru yapabilmeleri için tercih danışmanlığı hizmeti de sunar. Fuar tamamen ücretsizdir.

İstanbul Üniversite Tanıtım Günleri ise 02-03 Mart 2022 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecektir.

IEFT Fuarı ise 23-24 Ekim 2021 tarihlerinde İstanbul'da (Avrupa Yakası) düzenlenecektir.

Üniversitelerin tanıtım günleri genellikle yaz aylarında gerçekleşmektedir. Bazı üniversiteler, öğrenci ve öğretim elemanlarını bir araya getiren canlılık ve pazarlama etkinlikleri düzenlerler.

İstanbul Yurtdışı Eğitim Fuarı ve IEFT Fuarı 2022 tarihleri ise verilmemiştir._detay istenirse sorabilirsin.

Geri