- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Uncover uygulaması nedir?
ios 11 ve 12 için jailbreak hizmeti sunan bi ekip. semi-tethered’tır. yani icihaz’ınızı kapatıp açarsanız, şarj falan bitince mesela, yeniden tek tıkla ve ayarlarınızı kaybetmeden jailbreaklemeniz gerek.Tweakbox ücretli mi?
Kullanımı oldukça basittir, ana ekranda bulunan simgeye tıklayın. Uygulamaların listesinin olduğu bir ekran açılacak buradan dilediğiniz uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Appvalley ne işe yarar?
ipa uzantılı app indirme platformu. her türlü crackli iphone uygulamasını bulabileceğiniz iphone uygulaması.http://appvalley.vip/ adresindeki linkten telefona kuruluyor. sonrasında bir sertifika (3. parti uygulama olduğu için gerekli) yükleniyor ve sonra ücretsiz uygulamaları yükleyebiliyoruz.
Tweak nedir?
Tweak, bilgisayar veya benzeri sistemler üzerinde cihazın hızını arttırmak veya cihazı özelleştirip ona ekstradan özellikler katmak için yapılan işlemlerdir. Bir bilgisayarın performansını arttırmak için donanım, veya yazılımları üzerinde Tweak’ler yapılarak sistemin daha çok istenilen şekilde çalışması sağlanabilir.iPhone uzaktan yönetim nedir?
Bölüm 1: iPhone’da Uzaktan Yönetim Nedir? Mobil Cihaz Yönetimi olarak da adlandırılan Apple MDM, bir cihaz yönetim sistemidir. iPhone ve iPad dahil olmak üzere iOS cihazlarda cihaz kaydını, dağıtımını, işbirliğini ve güvenliğini kolaylaştırır. Kurumsal ve eğitim amaçlı kullanım için idealdir.
iPhone ayarlar profil nerede?
Yüklediğiniz profilleri Ayarlar > Genel > Profiller ve Aygıt Yönetimi bölümünde görebilirsiniz. Bir profili sildiğinizde, profille ilişkili ayarların, uygulamaların ve verilerin tümü silinir.
Iphone Tweak nedir?
Tweak, jailbreak yapılmış iOS cihazlarının Cydia’dan indirip cihazlarına yükledikleri uygulamalara verilen isimdir. Bazı Türkçe kaynaklarda “çimdik” adıyla da kullanılmaktadır. Tweak’ler cihazınızda normalde yapamadığınız değişiklikleri yapmanıza olanak tanır ve resmi App Store’da bulunmazlar.
WA Tweak ne işe yarar?
WA Tweaks yeni adıyla WA Tweaker, WhatsApp’ın gizli özelliklerini etkinleştirmenize izin veren Android root’lu cihazlar için bir mobil uygulama.