AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ünal aysal kadrosu

SoruCevap

Yeni Üye
Ünal Aysal Kadrosundaki isimler
Ünal Aysalın Kadrosunda kimler var
Ünal Aysal'ın yönetim kadrosunda ; Semih Haznedaroğlu, Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Refik Arkan ve Celal Gürcan yer alacak..Ali Gürsoy'un da yönetim kadrosunda olması bekleniyor.

Semih Haznedaroğlu : 1940 Ankara doğumlu olan Semih Haznedaroğlu, Galatasaray Lisesi mezunudur.Yüksek öğrenimini İstanbul İktisat Fakültesi'nde, yüksek lisansını İngiltere'de tamamlamıştır.

Yüzme ve sutopu takımlarında milli sporculuk yapmıştır. Fransızca, İngilizce ve Almanca bilen Haznedaroğlu, evli, iki kız ve bir erkek çocuk babasıdır.

Galatasaray Kulübü'nde Mustafa Pekin ve Ali Uras yönetiminde Muhasip Üye, Denizcilik Şube Başkanı ve 2. Başkan olarak görev yapan
Haznedaroğlu halen, Kutlutaş Holding'te ve Kutlutaş Temel Sondajcılık Firması'nda Yönetim Kurulu üyesidir.

Ali Dürüst : 1955 İstanbul doğumludur. İlk ve orta tahsilini Galatasaray Lisesi'nde tamamlamıştır. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirmiştir. Uzun yıllar Galatasaray Yıldız, Genç ve A takımlarında lisanslı olarak voleybol oynamıştır.

1988 yılına kadar Alo&Mintax Şirketler grubunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. 1988 yılından bugüne kadar Dürüst Şirketler Grubu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak iş hayatını sürdürmektedir.

Ali Dürüst, Galatasaray Spor Kulübü'nde üç dönem Yönetim Kurulu Üyesi, ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Adnan ÖZTÜRK : 1963 Duzce dogumlu. Evlı, bır kız babası.
Devlet parasız yatılı bursu ile (1974-1982 ) okuduğu Galatasaray Lisesi’ nden 114. donem mezunu.
1986 yılında I.T.U. Petrol Muhendıslıgı’ nden mezun oldu. 1988’ de İ.U. Ust Duzey Yonetıcılık programını tamamladı.

Fransızca, İngilizce biliyor. Yurtdısında 2 yıl calıstıktan sonra, Satış Mühendisi olarak girdiği dünya çelik devi olan sırkette; Arcelor Stratejı Dept Baskan Yardımcılıgı, ArcelorMıttal Ambalaj Celıgı San.AS CEO ArcelorMıttalRozak Yonetım Kurulu Baskanı ArcelorMıttal AMDS Ukrayna Yonetım Kurulu Baskanı ArcelorMIttal Akdenız - Ortadogu ve Turkıye’ nin gelısmesinden sorumlu Baskanı Olarak iş yaşamına devam ediyor.

Yaşamının her döneminde Galatasaray’la iç içe yaşamış olan ÖZTÜRK, Florya’ daki Alt yapı binasının, Ali Sami Yen Stadyumu eski açık tribününün, Galatasaray Lisesi’nin tüm yatakhanelerinin yenilenmesi, Ribery’nin takımımıza transferi, Maçlarımızı Olimpiyat Stadın’ da oynadığımız dönemden sonra tekrar Ali Sami Yen Stadına dönmemiz için gereken çalışmalar gibi bir çok konuyu üstlenmiş ve başarı ile tamamlamıştır.

Seyrantepe projesinin klübümüze kazandırılmasında büyük emeği olan ilk 4 kişilik heyetin de üyesi olarak, camiamıza her platformda sessiz sedasız hizmet etmeyi ilke edinen Adnan ÖZTÜRK, ender sayıdaki Galatasaray Onur Madalyası sahibi üyelerimizdendir. Galatasaraylılar Derneği Üyesi, GS Egıtım Vakfı Mütevelli Heyet ve Yonetım Kurulu Uyesı, GS Yardımlasma Vakfı Mutevellı Heyetı Uyesı, GSYIAD Üyesı, GS Yardımlasma Sandıgı Mütevellı Heyetı uyesı’ de olan Adnan ÖZTÜRK, 2004*2006 donemınde GSK Yonetım Kurulu Uyesı olarak görev yapmıştır.

Refik Arkan : Galatasaray ve Atatürk Lisesi'ndeki öğrenimini takiben İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun olan Refik Arkan, aynı yıl açılan sınavı kazanarak Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanlığına atandı. 1980-1984 yılları arasında İstanbul Defterdarlığı'nda Bakan adına detaşe olarak çalıştı. Aynı yıl Maliye ve Gümrük Bakanı Özel danışmanı olarak görev aldı. Katma Değer Vergisi Kanunu'nun çıkarılmasında önemli katkılarda bulundu.

1985-1986 yıllarında yurt dışında görev aldı. 1986 yılında Baş Hesap Uzmanı iken istifa ederek özel sektörde bir şirketler grubunun Genel Koordinatörlük görevini üstlendi. İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası'nın kuruluşunda genel sekreter olarak yer alan Arkan, 1990 yılından itibaren Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Celal Gürcan : Galatasaray Spor Kulübü eski Yönetim Kurulu Üyesi-Tesisler Sorumlusu

1954 Yılında Bozüyük'te doğan Celal Gürcan,Galatasaray Lisesi,Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.Petrol İstasyonları İşletmeciliği,Otel işletmeciliği ve Nakliye konularında faliyet göstermekte olup,1938 yılında kurulan şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Geri