Un Çorbası

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Un Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım su bardağı un
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
5 su bardağı sıcak su
Yarım su bardağı nohut
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı nane
1 çay kaşığı pul biber

Un Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
1 yemek kaşığı tereyağ ve sıvı yağımızı tencereye alıyoruz.
Yarım su bardağı unumuzu da ekleyip, kokusu çıkana kadar karıştırıyoruz.
Salçamızı ekliyoruz. Kokusu çıkınca suyumuzu ekliyoruz suyu dökerken bir yandan da karıştıralım. Dikkat edelim suyu dökerken buhardan elimizi yakmayalım.
Nohutlarımızı ekleyelim ve son olarak ocaktan indirmeye yakın baharatlarımızı atalım. Afiyet olsun.
Un Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst