AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Umut Kaya Kimdir Resimleri

haberci

Yeni Üye
Umut Kaya, 6 Nisan 1981 tarihinde İzmirli bir memurun çocuğu olarak dünyaya geldi Birincil albümünü Aralık 2008'de piyasaya süren Umut Kaya, albümün çıkış parçası Mevsimler Geçerkenile girdiği bütün listelerde bir numaraya yükselerek büyük ilgi fark etti Office Projectkadar canlandırma olarak hazırlanan ikinci video klibi ‘Mor Yazma ’ da haftalarca bir numarada kalarak aynı başarıyı sürdürdü Albümün 3 videosunu yeniden Office Projectile ‘Bana Sözcük Yapma ’ isimli şarkısına çeken sanatçı, üçüncü video klibiyle Mart 2019'de sevenleriyle buluştu Ayrıca bu klip sanatçının birincil performans klibidir Alternatif Rock, başlıca akımdan ayrı bir duruşu ve sound ’u tanımlıyor “Alternatif Alaturka Rock türünden çalışmalar yapmakta olan Umut Kaya 'alternatif rock' sounduna alaturkalığı da katarak, yeni bir müzik tarzı yaratmıştır Albüm tanıtım turnesi adı aşağı başladığı konserler zinciri, gördüğü büyük ilgiden dolayı hala devam etmektedir Türkiye genelinde 100 ’den artı konser vermişlerdir
*

Umut Kaya, 6 Nisan 1981 tarihinde İzmirli bir memurun çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk albümünü Aralık 2008'de piyasaya süren Umut Kaya, albümün çıkış parçası "Mevsimler Geçerken" ile bütün listelerde bir numaraya yükselerek büyük ilgi topladı. Ayrıca "Mor Yazma" isimli şarkısının video klibi, Office Project tarafından canlandırma olarak hazırlandı ve haftalarca bir numarada kalarak büyük başarı elde etti. Sanatçı, üçüncü video klibini "Bana Sözcük Yapma" şarkısına yeniden Office Project ile çekti ve Mart 2019'da hayranlarıyla buluştu. Bu klip aynı zamanda sanatçının ilk performans klibidir. Umut Kaya, Alternatif Rock tarzında müzik yapmaktadır ve bu akımdan ayrı bir duruş ve sesi vardır. "Alternatif Alaturka Rock" türündeki çalışmalarıyla, alternatif rock sounduna alaturkalık katıp yeni bir müzik tarzı yaratmıştır. Albüm tanıtım turnesi büyük ilgi gördüğü için hala devam etmekte olup Türkiye genelinde 100'den fazla konser vermiştir.

Geri