Umudun besinci mevsimi ne anlatiyor?

Editör

Yeni Üye

Umudun beşinci mevsimi ne anlatıyor?​

İnsanın en dibe düştüğünde bile içindeki umudu kaybetmemesi gerektiğini öğütleyen Umudun Beşinci Mevsimi, deneme türü kitapları sevenler için keyifli bir eser niteliği taşıyor. Yeni dönem yazarlarından Songül Ünsal tarafından kaleme alınan Umudun Beşinci Mevsimi, umut etmeyi ve sabretmeyi konu alıyor.

Umudun beşinci mevsimi kac sayfa?​

Umudun beşinci mevsimi kac sayfa?
Umudun Beşinci Mevsimi – Songül Ünsal
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 160
Yayın Tarihi | 2019
Yazar | Songül Ünsal

Mevsimler Şaşırırsa kitabı kaç sayfa?​

Mevsimler Şaşırırsa kitabı kaç sayfa?
Yayınevi: | Çocuk Gezegeni
Ürün Kodu: | 9786052441916
Sayfa Sayısı: | 48
Yazar: | Celal Akbaş
Basım Tarihi: | 2018

Kaktüslerde çiçek açar ne anlatıyor?​

Bazı insanlar, benim bu dünyada en büyük kırgınlıklarım olsa da kırıldığım yerden değiştim, güçlendim! Anlamını yitiren o yolda hiçbir şey hissetmeden yürüdüm bir süre. Ama öğrendim; insan, yürüdüğü yollara çiçekler ekerek ilerlemeli. Yarı yolda kalırsa eğer, geri döndüğünde o yollar çiçeklerle süslenmiş olmalı.

Kaktüsler de çiçek açar kaç sayfa?​

Kaktüsler de çiçek açar kaç sayfa?
Kaktüsler De Çiçek Açar – Songül Ünal
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 160
Yayın Tarihi | 2019
Yazar | Songül Ünal

Songül Ünsal kaç tane kitabı var?​

Songül Ünsal kaç tane kitabı var?
İlk kitabı Aşkına dua sür 2015 yılında çıkmıştır. 7 kitabı arasında en çok sevilen Kaktüsler de çiçek açar olmuştur. Şu an yazarlık yapmaya devam etmektedir. 7 ürün listelenmektedir.

Songül Ünsal Kaktüslerde çiçek açar kitabı kaç sayfa?​

Kaktüsler de çiçek açar türü nedir?​

Kaktüsler de çiçek açar türü nedir?
KurguKaktüsler de Cicek Acar / Tür

Kaktüs kaç kere çiçek açar?​

Kaktüs kaç kere çiçek açar?
Kaktüsün çiçeği yılda bir kez açmaktadır. Açan bu çiçek yaklaşık bir ay boyunca canlı kalabilmektedir. Daha sonra çiçek dökülecektir. Dökülen çiçek diğer sene ise tekrar çiçek açmaya başlamaktadır.

Songül Ünsal yazar mı?​

Songül Ünsal online kitap platformu wattpad’da yazmaya başlamıştır. 1992 Erzurum doğumlu olan Songül Ünsal, 6 yaşında İstanbul’a yerleşmiştir. Orta okul zamanında şiir dalında dereceler aldıktan sonra yazarlık için hayallerinin temellerini atmıştır. Birçok ödülün de sahibi olmuştur.

"Umudun Beşinci Mevsimi" adlı kitap, insanın en zor zamanlarında bile umudu kaybetmemesi gerektiği ve umut etmeyi, sabretmeyi konu alıyor. Deneme türünde olan bu eser, Songül Ünsal tarafından kaleme alınmıştır ve toplamda 160 sayfadan oluşmaktadır.

Diğer bir kitap olan "Kaktüsler De Çiçek Açar", yine Songül Ünal tarafından yazılmış bir kitaptır. Bu kitap da 160 sayfadan oluşmakta olup, insanın yaşamındaki zorluklara rağmen nasıl güçlenebileceği ve yolunda ilerlerken nasıl çiçekler ekebileceği konusunu ele almaktadır.

Songül Ünsal'ın toplamda 7 adet kitabı bulunmaktadır. Yazar 1992 Erzurum doğumlu olup, İstanbul'a yerleşmiş ve yazarlık kariyerine online platformlarda başlamıştır. Şiir dalında dereceler almış ve hayallerini yazarlık üzerine kurmuştur.

"Kaktüsler De Çiçek Açar" kitabında belirtildiği gibi kaktüsler yılda bir kez çiçek açarlar. Açan çiçek yaklaşık bir ay boyunca canlı kalır ve daha sonra dökülür. Sonraki yılda ise tekrar çiçek açmaya başlarlar.

Anlatılan kitaplardaki temalar umut, dayanıklılık, değişim ve güçlenme üzerine odaklanmaktadır. Kitapları okuyanlar için ilham verici ve düşündürücü bir okuma deneyimi sunabilir.

Geri