AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Uluslararasi gecerli sertifika ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Uluslararası geçerli sertifika ne işe yarar?​

Uluslararası onaylı sertifika: Dünya çapında farklı bir ülkede kariyer kapılarının açılmasına yardımcı olur. Farklı ülkelerde oturma ve çalışma izni alabilmek için büyük bir avantajdır. Mesleki yeterliliğiniz ve gelişim düzeyiniz uluslararası mecrada kanıtlanmış olur.
Boğaziçi Enstitüsü sertifikaları geçerli mi?
Sertifikalarımız MEB onaylı değil çünkü daha geniş bir geçerliliği kapsıyor. Eğitimlerden alacağınız sertifikalar; Yükseköğretim Kurulu (rektörlük) onaylı ve uluslararası geçerlidir.

Uluslararası geçerli sertifikalar nelerdir?​

Yurtdışında Çalışma İmkanı Sağlayan En iyi 5 Sertifika Programı
Boğaziçi Enstitüsü sertifika e devlet onaylı mı?
e-Devlet üzerinden görüntülenebilir sertifika alabilmek için online ya da örgün eğitim veren bir eğitim kurumuna kayıt olmak gerekmektedir. İlgi duyulan ya da uzmanlaşmak istenilen sertifikalı eğitim belirlendikten sonra eğitimin başarıyla tamamlanması gerekmektedir.
İstanbul işletme enstitüsü alanında uzman akademik kadrosu ve gönüllülük esaslı eğitim anlayışı ile güvenilirliğini kanıtlamış bir kurumudur. Başarılı olduğunuz eğitim sonucunda edindiğiniz sertifika, geçerliliğe sahip tüm sertifikalar gibi güvenilir eğitim belgesidir.
e-Devlet onaylı sertifika ne işe yarar?
e-Devlet üzerinden görüntülenen sertifikalar ise kişinin eğitim aldığı konuda uzmanlığını belgeler ve kanıtlar. e-Devlet üzerinden bu sertifikalar sorgulanabileceği gibi eğitim alınan kurumun internet sitesinden sertifika sorgulama yapılabilir ya da eğitim alındığını belgelemek için fiziki sertifika talep edilebilir.

Geri