AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

ULUFA hangi sirket?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

ULUFA hangi şirket?​

ULUFA – ULUSAL FAKTORING A.S.
Ulusal Faktoring sahibi kim?
Izak Koenka – Founder & CEO – Ulusal Faktoring A.S. | LinkedIn.

Ulusal Faktoring kodu nedir?​

Bu durumda halka açıklık oranı yüzde 36,33 olacak. Ulusal Faktoring halka arz hisse kodu ise ULUFA’dır.
Ulusal Faktoring kaç lot verir?
Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş liderliğinde gerçekleştirilecek olan Ulusal Faktoring’in halka arzın talep toplama tarihi 4-5 Kasım olarak açıklandı. ULUSAL FAKTORİNG HALKA ARZ EŞİT Mİ ORANSAL MI? Toplamda 48.5 lot satışı olacak.

Limak Uludağ kime satıldı?​

Rekabet Kurulu, Uluğ Enerji Dağıtım ve Perakende Satış Hizmetleri AŞ ile iştirakleri Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ ve Limak Uludağ Elektrik Perakende AŞ’nin kontrolünün, Actis Long Life Infrastructure Fund tarafından Uludag Power Networks UK Limited aracılığıyla devralınması işlemini onayladı.
Limak kime satıldı?
Limak Yatırım ile uluslararası sürdürülebilir altyapı yatırım fonu Actis arasında Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinin bulunduğu Uludağ bölgesinde elektrik dağıtım ve perakende satış faaliyetlerini sürdüren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Limak Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş.’nin (“Uludağ Elektrik …

Ulusal Faktoring ne iş yapar?​

Faktoring, işletmelerin vadeli alacaklarını faktoring şirketine devretmesi (temlik etmesi) ile vadesinden önce nakde çevirdikleri finansal bir hizmettir. Satış yapılıp fatura kesildikten sonra işletme bu faturayı faktoring şirketine devrederek (temlik ederek) parasına dakikalar içinde kavuşur.
Ulusal Faktoring halka arz kodu nedir?
Halka arz edilen Şirket payları 11/11/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar’da 2,49 TL/pay baz fiyat, “ULUFA.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Ulusal Faktoring halka arz kaç lot verir?​

İşte Ulusal Faktoring halka arz talep toplama tarihi, hisse fiyatı ve kodu gibi merak edilen tüm detaylar… Toplamda 48.5 lot satışı olacak. Taslak izahnameye göre eşit halka arz olmasi bekleniyor.
Ulufa halka arz kaç lot verir?
Toplamda 48.5 lot satışının olacağı belirtildi. Taslak izahnameye göre; eşit halka arz olması bekleniyor. Hisselere fazla talep gelmesi durumunda da yine PineBridge Eurasia Financial Investments’a ait 7 milyon 500 bin Türk lirası nominal değerli (C) grubu payların ek satışı yapılabilecek.

Uedaş kime satıldı?​

Limak Yatırım, Uludağ Elektrik Şirketleri’nin tek hissedarı Uluğ Enerji’nin İngiliz yatırım fonu Actis’e devri için hisse satış sözleşmesi imzaladı.

Geri