AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ugur Okullari ve Bahcesehir Koleji ayni mi?

Editör

Yeni Üye

Uğur Okulları ve Bahçeşehir Koleji aynı mı?​

1994 Bahçeşehir Koleji, eğitim sektöründe 48 yıldır hizmetini sürdüren Uğur Dershanelerinin Kurucusu Enver Yücel tarafından dünya standartlarında eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmak amacıyla kuruldu. Aynı yıl Türkiye’de 8 yıllık eğitime geçildi. 1998 yılında Bahçeşehir Üniversitesi kuruldu.

Nun okulları burs veriyor mu?​

Nun okulları burs veriyor mu?
NUN Eğitim ve Kültür Vakfı, okullarında farklı sosyoekonomik gruplardan gelen öğrencilerin kaynaşmasını, onların kişilik gelişimi ve hayata hazırlanmaları açısından önemser. Vakfın sağladığı burs desteği, yalnızca eğitim ve yurt masraflarını karşılamaktadır.

Bahçeşehir Koleji’nin sahibi kimdir?​

Bahçeşehir Koleji’nin sahibi kimdir?
Enver Yücel’in, vizyoner kurucusu olduğu Bahçeşehir Koleji, 2021–2022 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye’nin 63 ilinde 144 kampüsüyle eğitim veriyor. Bahçeşehir Koleji kurulduğu 1994 yılından bu yana Türkiye’ye öncülük eden eğitim modelleri uyguluyor.

Uğur Dershanesi Fetöcü mü?​

Kapatılan yerlerden biri de Anakra’nın Beypazarı ilçesinde yer alan Uğur Eğitim Kurumları’ydı. Türkiye’nin tüm şehirlerinde okul,lise,etüt merkezi bulunan Uğur Okulları açıklamada bulundu. FETÖ ile hiçbir ilişkilerinin olmadığını belirten Uğur Okulları öğrenci ve velilerin gönüllerine su serpti.

Nun okullarına nasıl girilir?​

Nun okullarına nasıl girilir?
NUN Ortaokul ve Lisesi Kabul Süreci NUN Ortaokulu ve Lisesi öğrenci kabul sürecindeki ilk adım; akademik sınavdır. Okul, kabul sınavının tarihini önceden belirler ve resmî web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla ilan eder. İlgili sınava başvurmak için internet üzerinden başvuru formunu doldurulması gerekir.

Nun okulları kime ait?​

Nun okulları kime ait?
Nun Okulları, “Nun Eğitim ve Kültür Vakfı”na ait. Nun Okulları son zamanların en çok aranaları arasında yer aldı. Vatandaşların en çok merak ettiği okulların başında gelen sorulardan biridi Nun Okulları’nın sahibi.
1994 Bahçeşehir Koleji, eğitim sektöründe 48 yıldır hizmetini sürdüren Uğur Dershanelerinin Kurucusu Enver Yücel tarafından dünya standartlarında eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmak amacıyla kuruldu.

Era Koleji sahibi kim?​

Kurucumuz – Orhan ÖZBEY – Okyanus Holding 1979 yılında Kültür Dersanesi kuruluşu ile eğitim camiasına giriş yapan Orhan Özbey, 1995 yılında Fatih Dersanesi’nin alınması, 1998 yılında English Time dil okulunun kuruluşu, 2004 yılında Okyanus Koleji’nin kuruluşu ile özel okul sektörüne adım attı.

Era Koleji kaç lira?​

Era Koleji kaç lira?
Era Koleji fiyat listesi anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve teknik liseye göre değişmektedir. Kıyafet, servis ve yemek bedelleri de eğitim ücretinin üzerine eklenmektedir. İlkokul ve ortaokul için yıllık eğitim ücretleri ise şehre göre değişmekle birlikte 15 bin TL ile 30 bin TL arasında değişmektedir.

Uğur Koleji kime ait?​

Uğur Koleji kime ait?
kurucusu; Enver Yücel’dir.İstanbul’da 2010 yılı itibarıyla 13 şubesi, Türkiye genelindeyse 171 şubesi vardır. Amerika’da şubesi bulunmaktadır. Kurucusu Enver Yücel Bahçeşehir Koleji ve Bahçeşehir Üniversitesi’nin de sahibidir.

Era koleji hangi illerde var?​

ERA Koleji Lise
- İstanbul / Kartal.
- Bursa / Nilüfer.
- İstanbul / Bahçelievler.
- İstanbul / Ümraniye.
- İstanbul / Esenyurt.
- İstanbul / Beylikdüzü
- İstanbul / Beylikdüzü
- İstanbul / Şişli.

Açılım Koleji kimin?​

Açılım Koleji kimin?
19 yıl önce başlayan eğitim hayatına 2017 yılından bu yana Açılım Okulları ile sürdürdüklerini belirten okul kurucu müdürü Ahmet İçöz, “2000 yılında etüt danışmanlık olarak başlayan Açılım Okulları, 2001 yılında dershane kurdu.

Okyanus sahibi kimdir?​

Okyanus sahibi kimdir?
Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey, 1979 yılında Kültür Dershanesi’nin kuruluşu ile eğitim sektörüne giriş yaptı. 2004 yılında Okyanus Koleji’nin kuruluşu ile özel okul sektörüne adım attı.

Uğur Okulları ve Bahçeşehir Koleji farklı kurumlardır. Bahçeşehir Koleji, 1994 yılında Enver Yücel tarafından kurulmuş olup Türkiye genelinde 144 kampüsüyle hizmet vermektedir. Aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi de Enver Yücel'in kuruculuğunda 1998 yılında kurulmuştur. Uğur Okulları ise Uğur Dershanelerinin kurucusu Enver Yücel tarafından eğitimde dünya standartlarını Türkiye'ye taşımak amacıyla kurulmuştur.

Nun Okulları, "Nun Eğitim ve Kültür Vakfı"na aittir ve farklı sosyoekonomik gruplardan gelen öğrencilerin kişilik gelişimi ve eğitimlerine destek olmak amacıyla burs imkanları sunmaktadır. Bu burslar, eğitim ve yurt masraflarını karşılamak amacıyla verilmektedir.

Era Koleji'nin sahibi Orhan Özbey ve Okyanus Holding'dir. Orhan Özbey, eğitim sektörüne 1979 yılında Kültür Dersanesi ile adım atmış ve daha sonra Fatih Dersanesi, English Time dil okulu ve Okyanus Koleji gibi kuruluşlara imza atmıştır.

Nun Okullarına giriş süreci genellikle akademik sınavlarla belirlenmektedir. Okul, kabul sınavının tarihini duyurarak başvuru sürecini ilan eder ve adaylar başvurularını internet üzerinden yaparlar.

Açılım Koleji'nin kurucusu Ahmet İçöz'dür. Açılım Koleji, 2000 yılında etüt danışmanlık hizmetleriyle başlayan eğitim sürecini Açılım Okulları olarak 2017 yılında sürdürmeye devam etmektedir.

Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey, eğitim sektörüne 1979 yılında Kültür Dershanesi ile girmiş ve Okyanus Koleji'nin kuruluşuyla özel okul sektöründe kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Geri