AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ugur Masterchef ten neden ayrildi?

Editör

Yeni Üye

Ugur Masterchef ten neden ayrildi?​

Acun Ilıcalı Twitter’dan şunları açıkladı; Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir.

Masterchef Uğur’a ne oldu?​

MasterChef Uğur diskalifiye edildi… Twitter paylaşımları nedeniyle MasterChef’ten diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz, pazar günü Ayyüce’nin elenmesiyle son sekize kalan isimler arasında yer almıştı.

Acun uğuru neden kovdu?​

Acun uğuru neden kovdu?
Sosyal medyada bir takım terbiyesiz ve haddini aşan ifadeler kullandığı ifşa olan Uğur Yılmaz Deniz son bölümden yarışmadan diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı, TV8’de yayınlanan MasterChef programındaki yarışmacılardan Uğur Yılmaz Deniz’in sosyal medya paylaşımları nedeniyle yarışmayla ilişiğinin kesildiğini duyurmuştu.

Uğur Yılmaz Deniz ne yapmış?​

Uğur Yılmaz Deniz ne yapmış?
26 yaşında olan Uğur Deniz Yılmaz aslen Antalyalıdır. İlk iş deneyimini küçük bir restoranda yaşayan Masterchef 2020 yarışmacısı, Bodrum’da çalışmaya başlamış. Katar Doha’da 2 yıl aşçılık üzerine mesleğini devam ettiren Uğur Deniz daha sonra Masterchef yarışmasına katımıştır.

Uğur Yılmaz Deniz kime küfür etti?​

Acun Ilıcalı, Ali Koç ve Aziz Yıldırım’a küfür eden, Fenerbahçe’ye “şikeci” diyen ve sosyal medya hesabından terbiye sınırlarını aşan paylaşımlar yapan Masterchef yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz’in Masterchef yarışmasıyla ilişiğinin kesildiğini açıkladı.

MasterChef Uğur gidecek mi?​

Acun Ilıcalı, geçmişte attığı tweet’leri nedeniyle Uğur Yılmaz Deniz’in diskalifiye edildiğini açıkladı. MasterChef Türkiye’nin 2020 sezonunda bir ilk yaşandı. Yarışmacılardan Uğur Yılmaz Deniz, MasterChef Türkiye’den daha önce attığı tweet’ler nedeniyle diskalifiye edildi.

Acun uğuru kovdu mu?​

Acun uğuru kovdu mu?
Son dakika haberi… TV8 kanalının beğenilen yarışma programı Masterchef’in yarışmacılarından Uğur Yılmaz Deniz geçmişteki bazı tweet’lerinden ötürü yarışmadan kovuldu.

Uğur Yılmaz ne dedi?​

Uğur Yılmaz ne dedi?
“HERKESTEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM” Çok fazla ağzımdan küfür çıktı, her yere saldırdım. Seneler geçtikçe olgunlaşıyoruz ve pişman oldum. Sizlerden, Acun Medya’dan ve tüm insanlardan özür diliyorum. Ne desem bilmiyorum şefim.
Masterchef deki Uğur ne küfür etti?​
Uğur Yilmaz Deniz ne dedi?​
“HERKESTEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM” Diskalifiye edildiği daha önceden kendisine bildirilen Uğur Yılmaz Deniz ise veda konuşması yaptı. Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan Uğur, “Sosyal medyaya başladığımda hiç aklımda böyle bir şey yoktu. O zaman ailevi problemler yaşamıştım.

Uğur Yılmaz Deniz ne demişti?​

Uğur Yılmaz Deniz ne demişti?
Uğur sosyal medyadan da bir açıklama yayınladı. Uğur takipçilerine, “Bağışlamak büyüklüktür, çocukluğuma ve gençliğime verin…” dedi. MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ? Sosyal medyada yarışmadan iki kişinin eleneceği iddia edilmişti fakat yarışmadan sadece Uğur diskalifiye oldu.

Uğur Yılmaz Deniz, MasterChef yarışmasından sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımlar nedeniyle diskalifiye edilmiştir. Acun Ilıcalı, Uğur'un şahsi Twitter hesabından yaptığı terbiyesiz ve haddini aşan ifadeleri gerekçe göstererek yarışmadan çıkarıldığını açıklamıştır.

Uğur Yılmaz Deniz, MasterChef'ten diskalifiye edildikten sonra açıklama yapmış ve içeriklerinden dolayı özür dilemiştir. Ayrıca MasterChef yarışmasından ayrıldığı anlarda duygusal bir veda konuşması yapmış ve pişmanlığını dile getirmiştir.

Uğur Yılmaz Deniz'in sosyal medyada yaptığı paylaşımların terbiye sınırlarını aştığı ve yarışmanın imajını zedelediği için Acun Ilıcalı tarafından uygunsuz bulunmuş ve hemen diskalifiye edilmesine karar verilmiştir. Uğur'un yarışmadan çıkarılmasının ardından takipçilerine ve kamuoyuna özür dilemeye devam etmektedir.

Geri