AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ugur Arslan su anda ne is yapiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Uğur Arslan şu anda ne iş yapıyor?​

Şimdilerde Seda Sayan ile birlikte Star TV’de yayınlanmakta olan Evleneceksen Gel programını sunmaktadır. Seçil Arslan ile evlidir ve 2 çocuğu vardır.
Uğur Aslan’ın şarkıları var mı?
Müzik kariyerinde Deniz Feneri Şiirleri, Vol. 4 (Biz Barışmayız Artık), Vefa (Enstrümantal), Bir Ayrılığın İlk Günü gibi albümleri çıkarmış, Zindandan Mehmed’e Mektup, Olur Öyle Vakalar, Bayram Gecesi gibi şarkıları dillerden düşmeyen Şiir türünün sevilen ismi Uğur Arslan, en güzel şarkılarıyla izlesene.com’da.

Uğur Arslan ses sanatçısı mı?​

Ünlü oyuncu Uğur Aslan sesiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Dizilerden tanıdığımız Uğur Aslan sesiyle herkesi kendine hayran bırakmıştı. Şimdilerde ise Afara adlı programı ile konuklarını ağırlıyor.
Atem Tutem ben seni kim söylüyor?
Mircan Kaya Bizim Ninniler albümünden Atem Tutem Men Seni ninnisi sizlerle. Mircan Kaya atem tutem ben seni gibi en güzel bebek ninnilerini dinlemeniz için .

Uğur Arslan alevi mi?​

Uğur Aslan 9 Şubat 1972’de Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğdu. İlk ve orta öğrenimini Reyhanlı Devlet Parasız Yatılı Okulunda, liseyi ise Antakya Ticaret Lisesinde tamamladı.
Afara hangi gün?
Kanal D’nin yeni eğlencesi Afara, Uğur Aslan’ın sunumu ile Cuma geceleri izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor.

Uğur Arslan nasıl ünlü oldu?​

2005 yılında yayınlanan Beşinci Boyu adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Uğur Aslan, Aile Reisi, Yer Gök Aşk, Kayıp, Derdest, Kara Sevda, Açlığa Doymak, Daha, Gümüş, Aşık: Aşığın Gözü Kördür gibi yapımlarda rol aldı. Şimdilerde ise ekranların sevilen dizisi ‘Yargı’da Eren komiseri canlandırmaktadır.
Atem Tutem ben seni nereye ait?
aslında tekerleme değil nazire-hüsamettin subaşı’nın yazdıkları bitlis yöresine ait bir türküdür.

Nazire Subaşı Kimdir?​

Türk Halk Müziği sanatçısı, Türk Halk Müziği araştırmacısı. 28 Eylül 1950 tarihinde Van’ın Erciş ilçesinde doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Erciş’te okuyan Subaşı, daha sonra Diyarbakır İlköğretmen Okulu’na girdi. 1968 yılında mezun olarak Van ve Ankara’da 6 yıl süreyle öğretmenlik yaptı.
Uğur Aslan kimdir nerelidir Alevimi?

Afara hangi kanalda saat kaçta?​

Afara Son Bölüm Programın sonlarına doğru ise Esra Erol, “Ben Annemi İsterim” şarkısını söyledi. Başarılı oyuncu Uğur Aslan ile doyasıya müzik ve tadına doyulmaz bir sohbetin olacağı “Afara”, her cuma akşamı canlı yayınla Kanal D’de…
Afara yeni bölüm ne zaman?
Afara yeni bölümü ile 15 Mayıs Cuma günü izleyici ile buluşacak. Afara 00.15’te Kanal D’de başlıyor. AFARA NE DEMEK? Afara kelimesi, harman yerinde toprağa karışıp kalan taneler anlamında kullanılmaktadır.

Uğur Arslan kiminle evlendi?​

Seçil Arslan, bir döneme şiirleri ve Karagümrük şiirinin diziye çevrilmesiyle tanınmaya başlayan Uğur Arslan’ın eşidir. Seçil hanımın hayatına dair pek bir bilgi bulunmamakla beraber eşi Uğur Arslan’la 2002 yılında evlenmiştir. Bir süredir eşi Uğur beyle magazinden uzak bir hayat yaşayan çiftin iki çocuğu vardır.
Atem Tutem ben seni hikayesi nedir?
aslında tekerleme değil nazire b- hüsamettin subaşı’nın yazdıkları bitlis yöresine ait bir türküdür. sevdiceği ile hop hop altin top tarzı takılmaya niyetli birinin kur yapma * tekniklerindeki arka plan tınısı *. şizofrenik, psikopat sözleri olan bir türküdür.

Kaynatın çayı türküsü hangi yöreye ait?​

Tahminimce erzurum dolaylarından, neşeli bir türkü. Bu türkü mızmız’ın türküsüdür. Bu haliyle güzel ve orjinaldir. bekarlıktan ne dediğini bilmeyen, hemen evlenmek isteyen, ana babasına bu konuda bezdirici bir baskı yapan abazanın sıradan ve neşesiz hikayesi bu türkünün hikayesi değildir.

Geri