AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Uğur Arslan Kimdir resimleri

haberci

Yeni Üye
Uğur Aslan Biyografisi
3 Ağustos 1972 yılında İstanbul ’ da doğmuş ünlü şair ve tv programı yapımcısıdır Eğitim hayatına Karagümrük Muallim Naci İlköğretim Okulunda başlamıştır Zaten , Karagümrük isminde çıkardığı şiir ve şarkının bulunduğu parça ile kariyerinde şipşak gelişmiştir Yardımsever kişiliği ile ön plana meydana çıkan Uğur Arslan , Deniz Feneri Sosyal Yardımlaşma Derneğinin kurucu üyesi olarak insanlara yardım etmeyi hedeflemiştir
Bir zaman Fox Tv de program yapan uğur aslan şuanda Kanal 7 de program yapmaktadır
*

Uğur Arslan, 3 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul'da doğmuş ünlü şair ve TV programı yapımcısıdır. Eğitim hayatına Karagümrük Muallim Naci İlköğretim Okulu'nda başlamıştır. Karagümrük isimli şarkısıyla kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşamıştır. Yardımsever kişiliği ile tanınan Uğur Arslan, Deniz Feneri Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin kurucu üyelerinden biri olarak insanlara yardım etmeyi hedeflemiştir.

Daha önce Fox TV'de program yapmış olan Uğur Arslan, şu anda Kanal 7'de program yapmaktadır. Sanat alanında gösterdiği başarılı çalışmalarla ve yardımsever kişiliği ile dikkat çeken Uğur Arslan, seyircileri tarafından sevilen bir isimdir. Kabiliyetli şair kimliği ile de edebiyat dünyasında önemli bir yere sahiptir.

Geri