- Konu Yazar
Üçüncü taraf onayı nedir?
Üçüncü taraf belgelendirme bir ürün, kişi, süreç veya yönetim sistemine ilişkin belirlenmiş gerekliliklerin karşılandığını beyan eden tamamen bağımsız bir değerlendirmeyi kapsamaktadır . Gereklilikler, belirli bir piyasa segmentini veya derneği temsil eden tarafsızlık komitesi tarafından hazırlanmıştır.Üçüncü taraf denetim ne demek?
Üçüncü taraf denetim ne demek?Üçüncü taraf denetimi, belgelendirme firmalarının bağımsız denetçileri tarafından, kuruluşların talep etmeleri durumunda gerçekleştirilen denetim faaliyetlerine denir. Sertifikasyon amacıyla yapılmayabilir.
Gözetim denetimi nedir?
Gözetim denetimi nedir?Gözetim Denetimleri: Gözetim faaliyetleri, belgelendirilmiş müşterinin yönetim sisteminin, verilen belgelendirmenin esas alındığı standartla ilgili belirli şartları sağladığının tayini için yapılacak saha denetimlerini içerir.
3 parti SMS Servisi nedir?
Üçüncü parti uygulama, cihazın üreticisi olmayan bir geliştirici tarafından üretilen uygulama anlamına geliyor. Örneğin sağlık uygulaması cep telefonlarının işletim sisteminde halihazırda bulunuyor. Ancak ek sağlık uygulamaları da marketten indirilebiliyor.Gözetim faaliyetleri nelerdir?
Gözetim faaliyetleri nelerdir?Gözetim, ticarete konu olan bir malın alıcıya tesliminin satış sözleşmesinde öngörülen miktar, kalite, ambalajlama, etiketleme, yükleme, taşıma, teslim zamanı vb. koşullara ne ölçüde uygun olarak gerçekleştirildiğinin bir “Gözetim Şirketi” aracılığıyla alıcı ve ya satıcı tarafından tespit ettirilmesidir.
Kalite Gözetimi ne demek?
Kalite Gözetimi ne demek?kalite isteklerinin karşılanmasını temin için, belirlenen referanslara göre prosedürlerin, metotların, şartların, ürün ve hizmetlerin ve kayıt analizlerinin sürekli gözlenerek doğruluğunun tesbit edilmesidir.
bir firmanin urettigi herhangi bir urun, sistem, platform yada cozum icin, bahsi gecen firmanin urettikleri disinda bir uretici yada dagiticidan sagladigi parca yada alt cozumleri kullanmasi durumunda diger firmalardan alinin urunlere verilen ad.