- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ücretsiz online eğitimler neler?
Online Ücretsiz Eğitimler Nelerdir?edX ücretsiz mi?
edX Courses: İçerisinde MIT ve Harvard gibi farklı üniversitelerin de kurslarının yer aldığı edX, ücretsiz kurslar alabileceğiniz bir platform. Kursları her ne kadar ücretsiz alsak da, sertifika için ücret ödememiz gerekiyor.E devlet onaylı sertifika nasıl alınır?
Sertifika Başvurusu, Telif Hakları Genel Müdürlüğü internet sayfasında bulunan “Başvuru İşlemleri – Sertifika Başvuruları” linkinden giriş yapılmak suretiyle online olarak gerçekleştirilebilecektir. Online başvuruda gerekli bilgiler doldurulacak; istenilen evraklar PDF formatında sisteme yüklenecektir.
MEB onaylı sertifika verme yetkisi nasıl alınır?
Meb Onaylı Sertifika bakanlık tarafından lisanslı özel yada kamu kuruluşları eliyle eğitimini tamamlayan öğrencilere verilir. Meb Onaylı Sertifika almak için bakanlık tarafından lisanslı bir kurumda eğitiminizi tamamlayıp bakanlığı gözetmenleri kontrolünde sınava katılıp başarılı olmanız gerekmektedir.Udemyde ücretsiz kurs var mı?
Denemek istediğiniz bir hobi mi var? Udemy olarak online eğitim almak ve eğitim vermek için öncü bir platform sunuyoruz. Online öğrenimde yeniyseniz ve nereden başlayacağınız konusunda emin olamıyorsanız yalnız değilsiniz. Profesyoneller için ücretsiz bir kurs koleksiyonu oluşturduk.Internetten alınan sertifikalar işe yarar mı?
Online sertifikalar, içinde bulunduğumuz teknoloji çağında kariyer hayatında yükselmeyi sağlarken, aynı zamanda iş bulma sürecini kolaylaştırır. Ayrıca dijital bir sertfikaya sahip olmak, sürekli değişen ve gelişen dünyayı yakından takip ettiğini gösterir.
edX Course nedir?
edX birden fazla derse sahip online eğitim platformudur. Öğrencileri kariyerlerinde yardımcı olacak beceriler öğrenmeye davet eder. 2012’de Harvard and the Massachusetts Institute of Technology’den birkaç bilim adamı tarafından kurulmuştur. Bir yılı tamamladığında yaklaşık bir milyon kullanıcıya sahipti.edX hesabı nedir?
edX, üniversite düzeyinde online derslerin bulunduğu bir eğitim platformudur. İçerisinde ücretli ve ücretsiz dersler yer alır ve öğrencilerine, aldıkları dersin sonunda sertifika kazanabilme imkanı sunar.Edevlet onaylı sertifika nedir?
E devlet onaylı belge, yüksekte çalışma eğitimi alan kurumlar tarafından edinilmesi gereken bir evraktır. Eğitim eğer devlet tarafından yetkilendirilmiş bir kurstan ve IRATA sertifikalı eğitmenlerden alınıyor ise bu belge E-devlet üzerinden alınır.