AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ucretsiz en iyi antivirus programi hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ücretsiz en iyi antivirüs programı hangisi?​

2020 En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları: Bitdefender Antivirus Ücretsiz Versiyon. Avira Ücretsiz Antivirüs. Kaspersky Ücretsiz. Avast Ücretsiz Antivirüs.

Avira antivirüs iyi mi?​

Avira’nın çoğu özelliği birinci sınıftır — performans optimizasyon araçları cihazı temizleme ve hızlandırmada mükemmeldir, şifre yöneticisi en iyi tek özellikli programlarla kıyaslanabilecek kalitededir ve web korumaları Chrome veya Firefox’un gömülü web korumalarından daha iyidir.
Virüs programı nasıl silinir?
Yöntem #2: Windows Ayarlar üzerinden Avast kaldırma işlemi:
- Adım #1: Windows Ayarlar sayfasını açın.
- Adım #2: Bilgisayarınızda yüklü olan uygulamaları görüntüleyin.
- Adım #3: Avast’ı seçin ve Kaldır butonuna tıklayın.
- Adım #4: Çıkan ekranları onaylayın.
- Adım #5: Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
- Adım #6: İşlem tamam.

Virüs programları nelerdir?​

En bilinen antivirüs programları arasında Norton antivirüs ve McAfee geliyor, en popüler ücretsiz antivirüs programları ise Bitdefender, Avast ve AVG. Ayrıca Microsoft Windows’un son sürümleri, bilgisayar virüslerine karşı savunma yapabilen Windows Defender’ı içermekte.

En iyi antivirüs programı hangisi 2021?​

Norton Mobile Security, Norton 360 olarak da biliniyor. Android antivirüs programları arasında en iyi ikinci korumayı sağlıyor. Yine de hırsızlık önleme işlevleri, kişi yedeklemeleri ve Link Guard gibi kötü amaçlı bağlantı engelleyicisini barındırmıyor.
Ücretsiz virüs temizleme programı var mı?
Ücretsiz antivirüs tarayıcısı ve temizleyicisi olarak Kaspersky Security Cloud: Ücretsiz yazılımı, iPhone’unuz dahil olmak üzere PC ve mobil cihazlarınızı virüslere, virüslü dosyalara, tehlikeli uygulamalara ve şüpheli sitelere karşı korur.
Avast ile Avira arasında karar verebilmeniz tamamen bütçenize bağlıdır. Avira yetenekli ancak daha düşük maliyetli bir antivirüs programıdır, bununla birlikte daha kapsamlı bir güvenlik paketine yatırım yapabiliyorsanız Avast’a yapmanızı öneririz.
http://www.free-av.com/ adresinden indirilebilen küçük boyutlu ve bedava bir antivirus programı.
Segurazo nasıl kaldırılır Windows 10?
Çözüm
- Denetim Masası’nı açın.
- Seçenek > Programı kaldır’ı seçin.
- Segurazo Realtime Protection Lite’ı seçin ve ardından Kaldır/Değiştir’e tıklayın.
- Korumayı kaldır’ı seçin.
- Şimdi sistemi yeniden başlatmak için ŞİMDİ YENİDEN BAŞLAT’ı seçin.

Great Discovery nasıl kaldırılır?​

Merhabalar great-discover silmek için gerekn şey Avast anti virüs programı indirin sonra kurulum olduysa koruma diye solda secenek olcak tıklayın karantina sağda diye bişe yazcak tıklayın ve great discover in yüklü olduğu klasör i seçin tara yapın tehdit bulursa silin bende bir sürü anti virüs programı indirdim ama …

Telefon için en iyi virüs programı hangisi?​

En İyi Ücretsiz Android Antivirüs Uygulamaları
Avast mı Avira mı?

Antivirüs programı hangisi daha iyi?​

En iyi ücretsiz antivirüs programları:

ESET mi daha iyi avast mı?​

ESET’in ana odağı virüsten koruma yazılımıdır ve kötü amaçlı yazılım taramalarının hızlı ve verimli olmasını sağlamak için çeşitli teknikler kullanırlar. Avast daha standart bir teknoloji kullanmaktadır, ancak daha geniş bir siber güvenlik tehditlerine karşı koruma sağlar.
Hangi antivirüs programı ücretsiz?

Geri