AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ucretli ogretmenler kac saat derse girer?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ücretli öğretmenler kaç saat derse girer?​

14- Ders ücreti karşılığı görevlendirilen bir öğretmen (ücretli öğretmen) azami kaç saat ücret alabilir? ders okutmak üzere görevlendirilenlere, bu kapsamda haftada en fazla 30 saat ders görevi verilmesi mümkün olabilecektir.
Yedek öğretmen nedir?
Vekil öğretmen, asli olarak bir öğretmenin kanuni izin gibi nedenlerle işinden uzaklaşması durumunda açılan kadro boşluğunun kapatılması için geçici olarak atanan öğretmene verilen addır.

Özel okullarda öğretmenler ne kadar maaş alıyor?​

ÖĞRETMENİN GÜNDEMİ GEÇİM DERDİ Öğretmen, şöyle konuştu: “Özel okullarda 3500-4500 civarında olan öğretmen maaşları, bir anda asgari ücrete eşitlendi.
Ücretli öğretmen 40 saat ders alabilir mi?
2) Resmi görevi bulunmayanlara haftada 40 saate, kadar okul öncesi, mesleki ve teknik orta öğretim, özel eğitim ve yaygın eğitim kurumlarında ek ders görevi verilebilir.” hükümlerine göre ücretli öğretmenler haftalık 40 saat ek ders alabilmektedir.
Haftada 30 saat derse giren ücretli öğretmen maksimum alabileceği net maaş belli oldu. Ücretli öğretmen ders başı ek ders ücreti 28,01 TL oldu. Bu ek ders ücreti ile haftada 30 saat ayda 120 saat derse giren ücretli öğretmen ₺3.360,64 ücret alacak.
Ücretli öğretmenlik Nedir Nasıl Yapılır?
ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK ŞARTLARI 18 yaşından büyük olan, 4 yıllık fakülte mezunları, 2 yıllık ön lisans mezunları ve pedagojik formasyon almış bireyler ücretli öğretmenlik başvurusu yapabilirler. Görevi engelleyici bir sağlık sorunu taşımamak ve belli suçlar hakkında yükümlü olmamak diğer ücretli öğretmenlik şartlarıdır.

Formasyonu olmayan atanabilir mi?​

Şimdi, öğretmenlerden formasyonu olmayanlar atanamayacak. Ve bizden bir buçuk yıl sürecek bir eğitim almamız istenecek. Kaldırılan formasyonun yerine getirilen öğretmenlik meslek bilgisi tezsiz yüksek lisans. Yani ki, 75 puan alan belgesi varsa atanacak 90 puan alan formasyon belgesi yok diye atanamayacak.

Geri