- Konu Yazar
Uçak Elektrik Elektronik ne kadar maaş alır?
Uçak Elektrik ve Elektroniği Bölümü mezunları maaş aralığı 4500 TL ile 7000 TL arasında değişmektedir. Bir senelik deneyime sahip uçak elektrik elektronik uzmanı 4500 TL maaş alırken iki yıl deneyimli bir uzman 5000 TL, üç yıl deneyimli bir uzman 6500 TL, dört yıl deneyimli bir uzman ise 7000 TL maaş almaktadır.Havacılık Elektroniği mezunları ne iş yapar?
Havacılık elektroniği mezunları hava alanlarında hava limanlarında ve uçaklarda bulunan elektronik sistemlerinin yapımında tamirinde ve bakımında görev alırlar. Havacılık elektroniği mezunları için iş alanları genellikle hava yolları ve uçak şirketleridir.Uçak Elektrik Elektronik nerede çalışır?
Havacılık Elektrik ve Elektroniği Bölümü mezunları sivil havacılık kuruluşlarına ait hava aracı bakım onarım merkezleri, hava aracı parçası üreten tesisler, simülatör üreticileri, savunma sanayi gibi birçok alanda çalışabilmektedir.
Havacılık Elektrik ve Elektroniği Mühendislik mi?
Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümü öğrencileri 8 dönemlik bir eğitim hayatı geçirirler Sonrasında ise mühendislik, denizcilik, deniz taşıtlarının ve yapıları ile alakalı detaylı ve bilimsel eğitimler alırlar.
Uçak Elektrik-Elektronik maaş ne iş yapar?
Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümü mezunları eğitim hayatlarını tamamladıktan sonra çoğunlukla Hava Araçları Bakım ve Onarım Merkezleri ve Özel Hava Yolları İşletmelerinde görev alırlar. Kariyer.net bir grup şirketidir.Uçak Elektrik-Elektronik bölümü kaç yıllık?
Uçak Elektrik-Elektronik, üniversitelerde Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi kapsamında eğitimi verilmekte olan 4 yıllık bir lisans bölümüdür.Uçak Elektrik Elektronik maaş ne iş yapar?
Uçak Elektrik Elektronik bölümü kaç yıllık?
Havacılık Elektrik ve Elektroniği nedir?
Havacılık Elektrik ve Elektroniği Bölümü havacılık sektöründe her türlü elektronik cihazı üretecek, imal edecek ve bu alanda uzmanlaşacak öğrencilerin eğitildiği bölümdür.Havacılık Elektrik elektronik kac yillik?
Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümünde, 4 yıllık lisans eğitimi verilmektedir.Uçak bakım Teknisyeni kaç yıllık?
Uçak bakım teknisyeni olmak için Anadolu Teknik Liselerinin beş yıllık eğitim veren Uçak Bakım Teknisyenliği ve Gövde Motor bölümünden mezun olma şartı bulunmaktadır.
Erciyes Üniversitesi uçak Elektrik Elektronik bölümü kaç yıllık?
Uçak Gövde, Uçak Motor, Uçak Elektrik ve Uçak Elektronik programlarında, bir yıl İngilizce Dil Eğitiminden sonra iki yıllık teknik eğitim veren Erciyes Üniversitesi Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 26.12.1994 tarih ve 29995 sayılı yazıları ile kurulmuştur.