- Konu Yazar
Ubisoft hesabı açmak ücretli mi?
Ubisoft Connect’in ayrıcalıklı avantajlarından herkes ücretsiz olarak faydalanabilir! Tek ihtiyacınız olan bir Ubisoft hesabıdır. Zorunluk olarak yapılması gerekenler, sadece hesabınızı oluşturmak ve Ubisoft hizmetlerini kullanmak için geçerli olan hüküm ve koşulları kabul etmektir.Uplay hesabı nedir?
Uplay hesabı nedir?Uplay Ubisoft firmasının oyun portalıdır. Uplay özelliğini bir nevi yapımcı firmanın kendi oyununa öz verdiği Trophy olarak düşünebilirsiniz. Mesala AC 2 oynarken uplay puanı ile AC1 Altair kostümü alabilirsiniz. Ubisoft şuan için bütün oyunlarına uplay özelliğini getirecek ve tamamen ücretsiz olacak.
Ubisoft oyunları nerede?
Ubisoft oyunları nerede?Megapat. Uygulamada “Oyunlar > Oyunlarım”.
Ubisoft oyun nasıl satın alınır?
Adım #1: Uplay’i açın ve mağazaya gidin. Adım #2: Satın almak istediğiniz oyunu sepete ekleyin. Adım #3: Sepetinize tıklayın ve ‘Checkout’ tuşuna tıklamadan önce ‘-20% with 100 Club Units’ seçeneğine tıklayın. Adım #4: Açılan web sitesinde kullanım koşullarını kabul edin ve ‘İndirim kazanın’ butonuna tıklayın.Assassin’s Creed uplay nedir?
Assassin’s Creed uplay nedir?Uplay puanı nasıl kazanılır?
Uplay puanı nasıl kazanılır?Ubisoft Connect’te seviyeniz her yükseldiğinde benzersiz oyun için Ödüller ve Store indirimleri için harcayabileceğiniz Units kazanırsınız.
Ubisoft Connect, tüm cihazlarda kullanılabilen ücretsiz bir hizmettir. Bilgisayarınızdan, bir mobil uygulama üzerinden veya konsoldan doğrudan oyunlarınızdan erişebilirsiniz.
Ubi Soft nedir?
Ubi Soft nedir?Ubisoft, Ubisoft Entertainment (ya da eski adıyla Ubi Soft) Fransız video oyun geliştiricisi ve yayımcısıdır. Kısmen(%20) Amerikalı Electronic Arts ile ortaktır, fakat yine de Electronic Arts firmasından bağımsız olarak çalışmaktadır. Ubisoft firması, 28 ülkede stüdyoları ile dünya çapında bir varlığa sahiptir.
Rainbow Six Siege kaç TL PC?
Rainbow Six Siege kaç TL PC?RAINBOW SIX SIEGE STEAM FİYATI Bu versiyonların fiyatları ise şu şekilde; Standart Edition: 89,00 TL, Deluxe Edition: 135 TL, Operator Edition: 315 TL, Ultimate Edition: 405 TL.