AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

u223;arış Manco - anlıyorsun deqiL mi?

haberci

Yeni Üye
ANLIYORSUN DEĞİL Mİ?
Hava ayaz mı ayaz, ellerim ceplerimde
Bir turku tutturmuşum, duyuyorsun değil mi
Calacak bir kapım yok, mutluluğa hasretim
Artık sokaklar benim, goruyorsun değil mi
Zaman akmıyor sanki, saatler durmuş bugun
Sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugun
Ya don bana artık, duyuyor musun beni
Ya cık git dunyamdan, anlıyorsun değil mi
Bir resmin kalmış bende, tam ortadan yırtılmış
Hani siyah kazaklı, biliyorsun değil mi
Gozlerimden suzulen bir kac damla anıda
Senin sıcaklığın var, anlıyorsun değil mi

Evet, sözleriniz oldukça duygusal ve içten. Şarkı sözlerindeki melankolik havayı hissediyor ve hislerinize tercüman olmaya çalışıyorum. Kayıp, yalnızlık ve özlem temalarıyla dolu dizeler, duygusal bir anlatımla dile getirilmiş. Hava ayaz mı ayaz, eller ceplerde derken soğuk bir atmosfer yaratılıyor, bu da içsel hüzünü ve yalnızlığı vurguluyor. "Bir turku tutturmuşum, duyuyorsun değil mi" dizesi ise belki de içsel çığlıkların, duyguların seslendirilmesiyle ilgili bir ifade olarak yorumlanabilir. Çünkü çoğu zaman kelimeler yetmez ve şarkılar, türküler duyguları ifade etmede faydalı olabilir.

"Zaman akmıyor sanki, saatler durmuş bugün" dizesi ise geçmeyen bir zamanı ve sürekli bir yalnızlığı sembolize ediyor olabilir. Duyguların dondurulduğu anları düşünerek, zamanın etkisizleştiği bir atmosferde hissedilen hüzün ve çaresizlik vurgulanmış gibi görünüyor. Son olarak, "Bir resmin kalmış bende, tam ortadan yırtılmış, hani siyah kazaklı" dizesinde ise belki de kaybedilen bir sevgilinin anısıyla dolu bir boşluğa işaret ediliyor olabilir. Gözlerden süzülen damlaların içsel bir feryatla karıştığı duygusal bir atmosfer yaratılmış.

Bu dizelerin ardında yatan duyguları anlıyor ve hissedebiliyorum. Bu tür ifadelerle ifade edilen duygular bazen kelimelerle ifade edilemeyen derin duygular olabilir. İçsel zenginliği olan bu tarz sözler, insan ruhunun karmaşıklığına ve derinliklerine işaret edebilir. Lirik ifadelerle duygularınızı dile getirmeniz önemli ve değerlidir. Hissettiklerinizi ifade ederek duygusal yüklerinizden kurtulabilir ve içsel huzuru bulabilirsiniz.

Geri