- Konu Yazar
U saç kesimi nasıl yapılır?
V saç kesiminde saçların arka kısmı sivri bir şekilde uca doğru ilerlerken, U saç kesiminde ise tam tersi olarak saçlar küt yani dümdüz kesilir. Sadece U saç kesiminde köşeler yukarı doğru yuvarlak şekillendiriliyor. Böylece saçların kabarması engelleniyor ve saçlar daha kontrol edilebilir oluyor.Kısa bob saç modeli kimlere yakışır?
Bob saç modellerinin daha çok kabarık ya da kıvırcık saçlılar için harika bir seçenek olduğunu rahatlıkla ifade etmek mümkün olmaktadır. Bununla birlikte Bob saç kesiminin yüz hatlarının ön plana çıkarılması konusunda üst düzeyde bir performans ortaya koyduğu da bilinmektedir.2021 ne renk saç moda?
2021 ne renk saç moda?Yeni yıl ile birlikte saç rengi trendleri de belli olmaya başladı. 2021’nin renk trendleri arasında Pantone’un 2021 renklerinden biri olarak kabul ettiği sarı renginin her tonu yer alıyor. Yine bu yıl da geçen yılın renk trendleri devam ediyor; holografik saçlar ön plana çıkıyor, pembe ve morlar göz dolduruyor.
Evde bob saç kesimi nasıl yapılır?
Evde Bob Saç Kesimi Nasıl Yapılır?- Saçımı ortadan ayırıyorum.
- Kulaklarımın arkasından ensemin alt kısmında ortada topluyorum.
- Kesmek istediğim bölümü toka takarak işaretliyorum.
- Tokanın altından makas ya da saç kesim makinesiyle kesiyorum.
- Saçımın uç kısımlarına küçük bir makasla dik kesimler atıyorum.
V kesim mi u kesim mi?
Yukarıda da açıkladığımız gibi V saç kesimi ile U saç kesimi birbirine çok benzese de aslında bu iki saç kesimi de birbirinden farklıdır. V saç kesimi arkaya doğru sivri bir şekilde gelirken U saç kesimi ise daha yumuşak bir şekilde U harfi şeklinde arkaya doğru gelir.Bob kesim hangi yüz tipine yakışır?
Bob kesim hangi yüz tipine yakışır?Küt modellere kıyasla daha katlı bir kesime sahip olan dalgalı bob modellerini kolaylıkla şekillendirebilir, saçlarınızda dinamik ve şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Bu modeller yuvarlak, oval ve üçgen yüz şekilleri için ideal tercih olabilir.
Arkası kısa önü uzun saç modelleri renk ve tip fark etmeksizin çoğu saça uyum sağlar. Kumral, kestane, çikolata rengi saçlara sahip her bayan tercih edebilir.