- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Tyvek su yalıtım örtüsü nedir?
Tyvek® nefes alan su yalıtım örtüsü ne yapar? Tyvek® nefes alan su yalıtım örtüleri yapının ve termal izolasyonun dış nem ve yoğuşmadan korunmasına yardımcı olur. Ek yerleri kapatılmışsa, hava geçirmezliği elde etmeye ve binadaki konvektif ısı kaybını düşürmeye de yardımcı olur.Tyvek kağıt nedir?
Tyvek® yüksek yoğunluklu, eğrilerek bağlanmış polietilen elyaflardan üretilen 0 sentetik bir malzemedir.Tyvek®; hafif, dayanıklı ve nefes alabilir olmasının yanı sıra suya, aşınmaya, bakteri girişine ve yıpranmaya karşı dayanıklılık özellikleriyle birçok endüstrideki çeşitli uygulamaları iyileştirmek için kullanılan …
Tyvek nem bariyeri ne işe yarar?
Ne işe yarar? Tek yönlü buhar çıkışına izin veren, nefes alabilen ve su geçirmeyen “TYVEK” nem ve buhar bariyeri sağlayarak; yoğun yağmur, soğuk, nem ve buhara maruz kalan yapının dayanıklılığını, enerji verimini ve konforu artırmak için uygulanan yalıtım sistemlerinden biridir.
Tyvek Homewrap nedir?
DuPont™ Tyvek Fire Curb Housewrap yeni ve patentli teknolojiyi kullanan ticari ve mesken yapılar için alevi ilerletmeyen su yalıtım örtüsüdür. DuPont™ Tyvek FireCurb Housewrap tutuştuğunda kendi kendini söndüren hafif ve gelişmiş bir alevi ilerletmeyen su yalıtım örtüsüdür.Tyvek Tulum nedir?
Tyvek tulum, küf, kurşun ve asbest gibi kuru partiküllere karşı anında bir bariyer sağlar. Bazı modeller de su buharı Tyvek tulum kumaşından kolayca geçebilir ve nefes alabilir, ancak sıvı geçirmez. Bu özellikleri ile tyvek tulum fiyatları rakiplerine göre avantajlıdır.
Buhar kesici nasıl uygulanır?
Buhar kesici örtü uygulamasının başlangıç ve bitişinde yüzeye macun ile tutunması sağlanmalıdır. Ürünlerin arasına tyvek bant veya buhar kesici örtü bant uygulanmalıdır. Hasar ve kesiklerin tamiri ürün parçası ile yama yapılarak veya buhar kesici folyo bant ile yapılır.
Tyvek Etiket nedir?
Tyvek etiketler, polimer ile kaplanarak hazırlanan özel bir etiket çeşididir. Tyvek etiketler içindeki bileşikler sayesinde kumaşı sıkıştırıp sıvı geçişini, dolayısıyla küflenme ve bakteri geçişini engellerler. Bunun yanına hava geçişine izin verdikleri içinde kumaşın hava almasını sağlar.DuPont malzeme nedir?
DuPontTM Corian® gözeneksiz bir malzemedir. Malzeme tamamen masiftir ve ek yerleri belli olmayacak şekilde üretilir, bu özellikler yüzeyi hijyenik kılar. Corian® yüzeyleri bakteri ve mantar gelişimini önler.
Çatı nem bariyeri ne işe yarar?
Nem bariyeri, buhar dengeleyici örtü çatınızda ve cephenizde yoğun yağmur, soğuk ve oluşabilecek nemi engelleyerek buhar geçişine izin veren yapısı ile binanızdaki yapı elemanlarını korur ve bu özelliği ile oluşabilecek korozyonu önlemektedir.
Tip 5 6 tulum ne demek?
Ürün kategori III olup, toz partikülleri ve belirli sıvı kimyasal sıçramalara karşı koruyucu giysi standartlarına uygundur. Koruyucu Giysi Standartlarına uygundur. Ürünler %100 Polipropilendir, Silikon içermez ve Alerji yapmaz.Koruyucu tulum ne işe yarar?
Koruyucu tulumlar; çalıştığınız alandaki sıvı ve katı kimyasallar, yağlar, zehirsiz sıvılar, havada uçuşan maddeler, tozlar ve liflere kadar uzanan kirliliklere karşı koruma sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.
Buhar kesici nereye konur?
Buhar kesici örtü binaların ahşap çatılarında, beton çatılarında ve kenet çatı sistemlerinde kullanılmaktadır. Bu örtüler ahşap çatılarda, kenet çatı sistemlerinde, beton çatılarda kullanılmaktadır.
Buhar kesici kaç cm?
Buhar kesici tabaka en az 15 cm isi yalıtım malzemesi üzerine döndürülmeli ve üstteki su yalıtım örtüsü ile birbirine yapıştırılmalıdır.DuPont kumaş nedir?
DuPont tarafından icat edilen ve özel olarak üretilen Tyvek®, sağlamlığının yanı sıra son derece hafif ve yumuşak, benzersiz ve çok yönlü bir malzemedir. Hava ve su buharını geçirir ancak su bazlı sıvıları ve aerosolleri geçirmez. İnce partikül ve liflere karşı mükemmel bir bariyer işlevi görür.
DuPont sistemi ne demek?
Du-pont firması tarafından 1920’li yılarda oranlar kullanılarak geliştirilen ve firmaların yatırım performanslarının analizinde kullanılan Dupont analizi, elde edilen karın detaylı bir biçimde incelenmesini sağlayan bir finansal analiz yöntemidir.