AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Twitterʼda Retweet Nasıl Geri Alınır?

SoruCevap

Yeni Üye
Twitterʼda Retweet Nasıl Geri Alınır? Retweet gerçekleştirilen bir tweeti geri almanın yolu oldukça basittir. Retweet butonuna tıklayarak yapılan paylaşımı geri alabilirsiniz. Retweet geri alma işlemi için tweetin üzerindeki Retweet butonuna tıklamanız yeterlidir. Retweet geri alma işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Retweet geri alma işlemi ile paylaşımlarınızı kontrol altında tutabilirsiniz. Retweet geri alma işlemi ile hatalı veya istenmeyen retweetlerden kurtulabilirsiniz. Retweet geri alma işlemi, paylaşımlarınızın etkileşimini artırmanızı sağlar. Retweet geri alma işlemi ile Twitter hesabınızı daha etkili bir şekilde yönetebilirsiniz.
İçindekiler

Twitter’da Retweet Nasıl Geri Alınır?​

Twitter’da Retweet işlemi, bir kullanıcının başka bir kullanıcının paylaşımını kendi takipçileriyle paylaşması anlamına gelir. Ancak bazen yanlışlıkla yapılan bir Retweet’i geri almak gerekebilir. Peki Twitter’da Retweet nasıl geri alınır? İşte adım adım yapmanız gerekenler:
Adım 1: Retweet ettiğiniz paylaşımı bulun.
Adım 2: Retweet butonuna tıklayın.
Adım 3: Açılan menüden “Retweet’i Geri Al” seçeneğini seçin.
Adım 4: Karşınıza çıkan onay mesajını onaylayın.
Bu adımları takip ederek Twitter’da yaptığınız Retweet’i geri alabilirsiniz. Ancak unutmayın, Retweet’i geri aldığınızda paylaşım orijinal kullanıcının hesabında hala görülecektir. Sadece kendi hesabınızdan Retweet’i geri alırsınız.

Twitter’da Retweet Yaptıktan Sonra Bildirim Nasıl Kapatılır?​

Retweet ettiğiniz bir paylaşımın altında yapılan yorumlardan veya beğenilerden sürekli bildirim almak istemiyorsanız, bu bildirimleri kapatmanız mümkündür. Peki Twitter’da Retweet bildirimleri nasıl kapatılır? İşte adım adım yapmanız gerekenler:
Adım 1: Retweet ettiğiniz paylaşımı bulun.
Adım 2: Paylaşımın altında bulunan “Bildirimleri Kapat” butonuna tıklayın.
Adım 3: Karşınıza çıkan seçeneklerden “Bu Tweet için bildirimleri kapat” seçeneğini seçin.
Bu adımları takip ederek Twitter’da yaptığınız Retweet bildirimlerini kapatabilirsiniz. Artık bu paylaşım hakkında yapılan yorum ve beğenilerden bildirim almayacaksınız.

Twitter’da Retweet Yaparken Yorum Nasıl Eklenir?​

Twitter’da bir paylaşımı Retweet ettiğinizde, bu paylaşımın altında kendi yorumunuzu da ekleyebilirsiniz. Peki Twitter’da Retweet yaparken nasıl yorum eklenir? İşte adım adım yapmanız gerekenler:
Adım 1: Retweet etmek istediğiniz paylaşımı bulun.
Adım 2: Paylaşımın altında bulunan “Yorumla” butonuna tıklayın.
Adım 3: Yorum kısmına istediğiniz yorumu yazın.
Adım 4: Yorumunuzla birlikte Retweet’i paylaşmak için “Retweet” butonuna tıklayın.
Bu adımları takip ederek Twitter’da Retweet yaparken kendi yorumunuzu ekleyebilirsiniz. Böylece paylaşımı Retweet etmiş olurken düşüncelerinizi de paylaşabilirsiniz.

Twitter’da Retweet Edilen Paylaşımı Nasıl Görebilirim?​

Twitter’da yaptığınız Retweet’leri görmek isterseniz, profil sayfanızda belli bir bölümde bu paylaşımları bulabilirsiniz. Peki Twitter’da Retweet edilen paylaşımları nasıl görebilirim? İşte adım adım yapmanız gerekenler:
Adım 1: Twitter hesabınıza giriş yapın.
Adım 2: Profil sayfanıza gidin.
Adım 3: Profil sayfanızda sol üst köşede bulunan “Retweetler” sekmesine tıklayın.
Bu adımları takip ederek Twitter’da yapmış olduğunuz Retweet’leri profil sayfanızda görebilirsiniz. Bu bölümde sadece sizin Retweet ettiğiniz paylaşımlar yer almaktadır.

Twitterʼda Retweet Nasıl Geri Alınır?​

Twitter’da Retweet Nasıl Geri Alınır?
Retweet ettiğiniz tweeti geri almak için tweetin üzerine gelip Retweet’i düzeltebilirsiniz.
Retweet ettiğiniz tweeti silmek, geri almanızı sağlar.
Retweet’i geri almak için tweetin altındaki Retweet butonuna tıklayabilirsiniz.
Retweet ettiğiniz tweetin üstünde bulunan Retweet butonuna tekrar tıklayarak geri alabilirsiniz.
Retweet’i geri almak için tweetin üzerine gelip Retweet’i kaldırabilirsiniz.

Retweet ettiğiniz tweeti geri almak için tweetin üzerine gelip Retweet’i düzeltebilirsiniz.
Retweet ettiğiniz tweeti silmek, geri almanızı sağlar.
Retweet’i geri almak için tweetin altındaki Retweet butonuna tıklayabilirsiniz.
Retweet ettiğiniz tweetin üstünde bulunan Retweet butonuna tekrar tıklayarak geri alabilirsiniz.
Retweet’i geri almak için tweetin üzerine gelip Retweet’i kaldırabilirsiniz.

Geri