AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Twitterda Hassas İçerikleri Nasıl Görebilirim İphone İngilizce?

SoruCevap

Yeni Üye

Twitterda hassas içerikleri iPhone İngilizce olarak görmek için adımları takip edebilirsiniz. İlk olarak, Twitter uygulamasını iPhone cihazınıza indirin ve açın. Ardından, sağ üst köşedeki profil simgesine dokunun. Profilinizin üzerindeki dişli simgesine dokunarak “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğine gidin. “Gizlilik ve Güvenlik” seçeneğine dokunun ve ardından “Hassas İçerikler” seçeneğini bulun. Bu seçeneği etkinleştirmek için kaydırma düğmesine dokunun. Artık Twitterda hassas içerikleri görebileceksiniz. Unutmayın, bu ayarları değiştirmek için 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir.
İçindekiler

Twitterda Hassas İçerikleri Nasıl Görebilirim İphone İngilizce?​

Twitter, kullanıcıların paylaştığı içerikleri görüntülemek için bir sosyal medya platformudur. Ancak, bazı içerikler hassas olabilir ve kullanıcılar bu içerikleri filtrelemek veya gizlemek isteyebilir. İşte Twitter’da hassas içerikleri nasıl görebileceğinizi öğrenmek için adımlar:
Adım 1: İphone cihazınızda Twitter uygulamasını açın.
Adım 2: Ana sayfada sağ üst köşede bulunan profil resminize veya simgenize dokunun.
Adım 3: Açılan menüden “Ayarlar ve Gizlilik” seçeneğini seçin.
Adım 4: “Gizlilik ve Güvenlik” bölümüne gidin.
Adım 5: “Hassas İçerikler” başlığını bulun ve üzerine dokunun.
Adım 6: “Hassas İçerikleri Göster” seçeneğini etkinleştirin.
Bu adımları takip ettiğinizde, Twitter’da hassas içerikleri görebileceksiniz. Bu içerikler, kullanıcıların paylaştığı görseller veya metinler olabilir. Dikkatli olmanız önemlidir, çünkü bazı içerikler rahatsız edici veya uygunsuz olabilir. Bu nedenle, hassas içerikleri görmek istemiyorsanız, “Hassas İçerikleri Göster” seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz.

Twitter’da İphone İngilizce Nasıl Kullanılır?​

Twitter, kullanıcıların metin, fotoğraf, video ve bağlantılar gibi içerikleri paylaşabildiği bir sosyal medya platformudur. İphone kullanıcıları da Twitter’ı İngilizce olarak kullanabilirler. İşte Twitter’ı İphone İngilizce olarak kullanmak için adımlar:
Adım 2: Ana sayfada sağ üst köşede bulunan profil resminize veya simgenize dokunun.
Adım 4: “Hesap” bölümüne gidin.
Adım 5: “Dil” başlığını bulun ve üzerine dokunun.
Adım 6: “Dil” seçeneğini seçin.
Adım 7: Açılan listeden “English” veya “İngilizce” seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
Bu adımları takip ettiğinizde, Twitter’ı İphone İngilizce olarak kullanabileceksiniz. Uygulama, seçtiğiniz dili kullanarak tüm metinleri ve menüleri İngilizce olarak gösterecektir. Böylece, Twitter’ı daha rahat bir şekilde kullanabilir ve İngilizce içerikleri okuyabilirsiniz.

Twitter’da İphone ile Hassas İçerikleri Nasıl Engellerim?​

Twitter, kullanıcıların paylaştığı içerikleri filtrelemek veya gizlemek için çeşitli seçenekler sunar. İphone kullanıcıları da Twitter uygulaması üzerinden hassas içerikleri engelleyebilirler. İşte Twitter’da İphone ile hassas içerikleri engellemek için adımlar:
Adım 4: “Gizlilik ve Güvenlik” bölümüne gidin.
Adım 5: “Hassas İçerikler” başlığını bulun ve üzerine dokunun.
Adım 6: “Hassas İçerikleri Gizle” seçeneğini etkinleştirin.
Bu adımları takip ettiğinizde, Twitter’da hassas içerikleri engellemiş olacaksınız. Artık bu tür içerikler, ana akışınızda veya bildirimlerinizde görüntülenmeyecektir. Unutmayın, bazı içerikler hala görünebilir ve bu seçenek yalnızca hassas içeriklerin filtrelenmesine yardımcı olur. Tamamen istenmeyen içerikleri engellemek için diğer Twitter güvenlik ayarlarını da kullanabilirsiniz.

Twitter’da İphone ile Hassas İçerikleri Nasıl Bildirebilirim?​

Twitter, kullanıcıların paylaştığı içerikleri bildirerek uygunsuz veya rahatsız edici içeriklerin platformdan kaldırılmasını sağlar. İphone kullanıcıları da Twitter uygulaması üzerinden hassas içerikleri bildirebilirler. İşte Twitter’da İphone ile hassas içerikleri bildirmek için adımlar:
Adım 2: Hassas içeriği bildirmek istediğiniz tweeti veya hesabı bulun.
Adım 3: İçeriğin sağ üst köşesinde bulunan üç noktalı menü simgesine dokunun.
Adım 4: Açılan menüden “Bildir” seçeneğini seçin.
Adım 5: “Bu Tweet’i / Hesabı bildir” başlığını seçin.
Adım 6: İlgili bildirim kategorisini seçin (örneğin, “Hassas içerik” veya “Taciz ve saldırı”).
Adım 7: Bildirim nedeninizi ve detaylarınızı girin.
Adım 8: “Gönder” veya “Tamam” düğmesine dokunun.
Bu adımları takip ettiğinizde, Twitter’da hassas içerikleri bildirmiş olacaksınız. Twitter, bildiriminizi inceleyecek ve gerektiğinde uygun önlemleri alacaktır. Bildirimlerinizi dikkatli bir şekilde yapmanız önemlidir, çünkü yanlış bildirimler platformda gereksiz yere sorunlara yol açabilir.

Twitterda Hassas İçerikleri Nasıl Görebilirim İphone İngilizce?​

iPhone ile Twitterda hassas içerikleri nasıl görebilirim?
Twitter uygulamasını açın ve Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Hassas İçerikleri Göster seçeneğini etkinleştirin.
Twitterda hassas içerikleri görmek için hesap ayarlarından filtreleri kaldırın.
iPhone’da hassas içerikleri görmek için Ayarlar > Ekran Zamanı > İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları > İçerik Kısıtlamaları > Hassas İçerikler bölümünden ayar yapın.
Twitterda hassas içerikleri göstermek için Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Hassas İçerikleri Göster’i açın.

iPhone ile Twitterda hassas içerikleri görmek için Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Hassas İçerikleri Göster seçeneğini etkinleştirin.
Twitterda hassas içerikleri görmek için hesap ayarlarından filtreleri kaldırın.
iPhone’da hassas içerikleri görmek için Ayarlar > Ekran Zamanı > İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları > İçerik Kısıtlamaları > Hassas İçerikler bölümünden ayar yapın.
Twitterda hassas içerikleri göstermek için Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Hassas İçerikleri Göster’i açın.
iPhone ile Twitterda hassas içerikleri nasıl görebilirim?

Geri