Twitterda Engellediğim Kişi Mesajımı Görür Mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Twitterda Engellediğim Kişi Mesajımı Görür Mü? sorusu, birçok kullanıcının merak ettiği bir konudur. Ancak, Twitterda engellediğiniz bir kişi mesajlarınızı göremez. Engellediğiniz kişi, profilinizdeki tweetleri, retweetleri veya mesajları göremez. Bu, Twitter’ın engelleme özelliği sayesinde gerçekleşir. Engellediğiniz kişi sizi takip etme, size mesaj gönderme veya tweetlerinizi görmeme yeteneğine sahip olmaz. Bu durum, kişisel gizliliğinizi korumanıza yardımcı olur. Ancak, unutmayın ki engellediğiniz kişi, sizi takip eden bir başka kullanıcının tweetlerinizi görebilir.
İçindekiler

Twitter’da engellediğim kişi mesajımı görür mü?

Evet, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizin mesajlarınızı göremez. Engellediğiniz kişi profilinizi, tweetlerinizi veya mesajlarınızı göremez. Aynı zamanda, sizinle etkileşime geçemez veya size mesaj atamaz. Engellediğiniz kişi sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez.

Engellediğim kişi beni takip edebilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizi takip edemez. Engellediğiniz kişi sizin tweetlerinizi, takipçilerinizi veya takip ettiklerinizi göremez. Sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez. Ayrıca, sizinle etkileşime geçemez veya size mesaj atamaz.

Engellediğim kişi beni mentionlayabilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizi mentionlayamaz. Yani, tweetlerinizde veya yanıtlarınızda adınızı kullanarak size ulaşamaz. Engellediğiniz kişi sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez.

Engellediğim kişi beni retweet edebilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizin tweetlerinizi retweet edemez. Engellediğiniz kişi sizin tweetlerinizi, mentionlarınızı veya takipçilerinizi göremez. Sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez.

Engellediğim kişi beni arama sonuçlarında görebilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizi arama sonuçlarında göremez. Engellediğiniz kişi sizin profilinizi, tweetlerinizi veya mesajlarınızı arama sonuçlarında bulamaz. Sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez.

Engellediğim kişi benim tweetlerimi beğenebilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizin tweetlerinizi beğenemez. Engellediğiniz kişi sizin tweetlerinizi, mentionlarınızı veya takipçilerinizi göremez. Sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez.

Engellediğim kişi beni takipçi listesinde görebilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizi takipçi listesinde göremez. Engellediğiniz kişi sizin takipçilerinizi veya takip ettiklerinizi göremez. Sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez.

Engellediğim kişi beni mention yapabilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizi mention yapamaz. Yani, tweetlerinde veya yanıtlarında adınızı kullanarak size ulaşamaz. Engellediğiniz kişi sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez.

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizi takip edemez. Engellediğiniz kişi sizin tweetlerinizi, takipçilerinizi veya takip ettiklerinizi göremez. Sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez. Ayrıca, sizinle etkileşime geçemez veya size mesaj atamaz.

Engellediğim kişi retweetlerimi görebilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizin retweetlerinizi göremez. Engellediğiniz kişi sizin tweetlerinizi, mentionlarınızı veya takipçilerinizi göremez. Sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez.

Engellediğim kişi beni bloklayabilir mi?

Evet, engellediğiniz kişi sizi bloklayabilir. Bir kişiyi engellediğinizde, o kişi size mesaj atamaz veya sizi mentionlayamaz. Ancak, engellediğiniz kişi size bloklayarak sizi engelleyebilir ve sizinle iletişimi tamamen kesilebilir.

Engellediğim kişi tweetlerimi retweet edebilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizin tweetlerinizi retweet edemez. Engellediğiniz kişi sizin tweetlerinizi, mentionlarınızı veya takipçilerinizi göremez. Sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez.

Engellediğim kişi mentionladığımda bildirim alır mı?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi mentionladığınızda bildirim almaz. Engellediğiniz kişi sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez. Dolayısıyla, mentionladığınızda bildirim alması mümkün değildir.

Engellediğim kişi beni mentionlayabilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizi mentionlayamaz. Yani, tweetlerinizde veya yanıtlarınızda adınızı kullanarak size ulaşamaz. Engellediğiniz kişi sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez.

Engellediğim kişi benim tweetlerimi görebilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizin tweetlerinizi göremez. Engellediğiniz kişi sizin tweetlerinizi, mentionlarınızı veya takipçilerinizi göremez. Sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez.

Engellediğim kişi beni retweet edebilir mi?

Engellediğim kişi beni takipçi listesinde görebilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizi takipçi listesinde göremez. Engellediğiniz kişi sizin takipçilerinizi veya takip ettiklerinizi göremez. Sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez.

Engellediğim kişi beni mention yapabilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizi mention yapamaz. Yani, tweetlerinde veya yanıtlarında adınızı kullanarak size ulaşamaz. Engellediğiniz kişi sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez.

Engellediğim kişi retweetlerimi görebilir mi?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi sizin retweetlerinizi göremez. Engellediğiniz kişi sizin tweetlerinizi, mentionlarınızı veya takipçilerinizi göremez. Sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez.

Engellediğim kişi beni bloklayabilir mi?

Evet, engellediğiniz kişi sizi bloklayabilir. Bir kişiyi engellediğinizde, o kişi size mesaj atamaz veya sizi mentionlayamaz. Ancak, engellediğiniz kişi size bloklayarak sizi engelleyebilir ve sizinle iletişimi tamamen kesilebilir.

Engellediğim kişi tweetlerimi retweet edebilir mi?

Engellediğim kişi mentionladığımda bildirim alır mı?

Hayır, Twitter’da bir kişiyi engellediğinizde, o kişi mentionladığınızda bildirim almaz. Engellediğiniz kişi sizinle ilgili herhangi bir etkinlik veya içerik göremez ve sizinle etkileşime geçemez. Dolayısıyla, mentionladığınızda bildirim alması mümkün değildir.

Twitterda Engellediğim Kişi Mesajımı Görür Mü?

Engellediğim kişi Twitter mesajımı görür mü?Engellediğiniz kişi sizin Twitter mesajlarınızı göremez.
Engellediğim kişi beni takip edemez mi?Evet, engellediğiniz kişi sizi takip edemez.
Engellediğim kişi tweetlerimi görebilir mi?Hayır, engellediğiniz kişi tweetlerinizi göremez.
Engellediğim kişi beni mention yapabilir mi?Hayır, engellediğiniz kişi size mention yapamaz.
Engellediğim kişi beni DM ile iletişime geçebilir mi?Hayır, engellediğiniz kişi size DM gönderemez.

Engelleme durumunda, engellediğiniz kişi sizin tweetlerinizi göremez.
Engellediğiniz kişi sizi takip edemez ve sizin de onu takip etmeniz mümkün değildir.
Engellediğiniz kişi size mention yapamaz ve siz de ona mention yapamazsınız.
Engellediğiniz kişi sizi DM ile iletişime geçemez.
Engellediğiniz kişi sizin tweets ve profil bilgilerinizi göremez.