- Konu Yazar
Twitter sohbete nasil Katilirim?
Sohbet Odanız başlatıldıktan sonra simgesine dokunup konuşmacı ekleyerek veya Sohbet Odasında birinin profil resmine dokunup onu yardımcı ya da konuşmacı olarak ekleyerek dinleyicilere konuşmacı veya yardımcı olmaları için talep gönderebilirsiniz. Dinleyiciler, yöneticiden söz hakkı isteyebilir.Twitter konuşma odası nasıl kullanılır?
Twitter konuşma odası nasıl kullanılır?Android veya iOS telefonunuzda Twitter mobil uygulamasını açıp sağ alt köşedeki ‘Tweet Ekle’ düğmesine basılı tutun. Ardından gelen seçenekler arasındaki mor renkli simgeye tıklayın. İlk kez kullanıyorsanız Twitter size bir bilgilendirme yapar. Sohbet Odaları oluşturduğunuz zaman varsayılan olarak herkese açık geliyor.
Twitter sohbet odası açma nasıl yapılır?
Sohbet Odası başlatma- Ana sayfa zaman akışınızda Tweet oluştur öğesine uzun basın ve ardından en soldaki yeni Sohbet Odaları simgesine (elmas şekli oluşturan birden fazla daire) dokunun.
- Yeni bir Sohbet Odası oluştururken, Sohbet Odanı adlandır ve Sohbet Odanı başlat seçeneklerini göreceksiniz.
Twitter Spaces özelliği nasıl açılır Android?
Twitter Spaces özelliği nasıl açılır Android?Adım 1: Twitter’ı açın. Sağ alt köşedeki Oluştur (+) düğmesine dokunun ve Spaces’ı seçin. Adım 2: Oluşturacağınız sesli sohbet oturumu için isim belirleyin. Ardından “Sohbet odanı başlat” butonuna tıklayın.
Nisan ayıyla birlikte kullanıcılara sunulan Twitter Spaces ile kullanıcılar bir oda kurarak bir grup kişi ile sesli ve görüntülü konuşabiliyor. Burada katılımlar dinleyici ya da konuşmacı olarak odalara katılabiliyor. Bu özellikle kullanıcılara bahşiş verilmesi yoluyla gelir elde etme imkanı da sağlıyor.
Twitter’da canlı yayın nasıl açılır?
Twitter’da canlı yayın nasıl açılır?Canlı video başlatma:
- Adım 1. Tweet oluşturucudan simgesine dokunun.
- Adım 2. Alt kısımdaki seçme aracından Canlı’ya dokunun.
- Adım 3. Tweet olarak görünecek isteğe bağlı bir açıklama yazın ve isterseniz bir konum girin.
- Adım 4. Canlı yayına geç’e dokunun.